Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 category > forum > topic

Go down 
AuthorMessage
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: category > forum > topic   Tue Aug 11, 2009 11:46 pm

ok...
ni nak tutor sket...
dalam forum ni ada kategori...dalam setiap kategori ada forum dan dalam forum sedara sedari leh create topic untuk didiskas...

buat masa ni forum ni masih x establish dan masih dalam proses pemantapan...

untuk kategori dan forum hanya admin dan mod saja yang bley create....
so kalau sedara sedari ada apa2 cadangan untuk kategori n forum yang baru sila lah PM saya...

sebarang cadangan juga boleh diforwardkan....

latest update :

kategori : pertanyaan dan kenyataan forum
forum: papan kenyataan
topik : Ranking Sistem Forum ni cheers , sebarang persoalan ttg forum ni sila tanya sini..., Your first subject.

kategori : Pengumuman dan Aktiviti Forum
forum : Perbincangan Umum
topik : yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~ , Ciri - cIri pAsaNgan iDamAn aNdA ~

forum : Bincang Reunion & Perjumpaan (topik xde lagi)
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
 
category > forum > topic
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pertanyaan dan Kenyataan Forum :: Papan Kenyataan-
Jump to: