Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 off topic...

Go down 
AuthorMessage
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: sebarang persoalan ttg forum ni sila tanya sini....   Wed Aug 05, 2009 4:38 pm

mb ada y blur2 lg cemana nak berforum...
sng je...

forum virtual ni cam tempat untuk bersosial...
diskusi...akademik or non akademik...

apa2 function or apa yang kena buat and x paham kalo nak tya sila tya aku...
jgn segan silu...

p/s:ajak semua member2 join sini...budak2 akua batch 0508 je
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: off topic...   Sat Aug 08, 2009 10:39 am

adamoo wrote:
mb ada y blur2 lg cemana nak berforum...
sng je...

forum virtual ni cam tempat untuk bersosial...
diskusi...akademik or non akademik...

apa2 function or apa yang kena buat and x paham kalo nak tya sila tya aku...
jgn segan silu...

p/s:ajak semua member2 join sini...budak2 akua batch 0508 je

WTF.....cmne nk msukkn pic utk icon aku....MCB la....n btw...nice forum....ptt ade ranking bru best siot.... pig
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: off topic...   Sat Aug 08, 2009 3:21 pm

blackko wrote:
adamoo wrote:
mb ada y blur2 lg cemana nak berforum...
sng je...

forum virtual ni cam tempat untuk bersosial...
diskusi...akademik or non akademik...

apa2 function or apa yang kena buat and x paham kalo nak tya sila tya aku...
jgn segan silu...

p/s:ajak semua member2 join sini...budak2 akua batch 0508 je

WTF.....cmne nk msukkn pic utk icon aku....MCB la....n btw...nice forum....ptt ade ranking bru best siot.... pig

ranking ada...
tapi kena posting dulu banyak2...
edit profile untuk masukkan avatar cam aku buat tu...

ajak ar org lain skali~
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: off topic...   Wed Aug 12, 2009 1:50 am

cett balik2 tutor...
balik2 tutor...
hihi...

pada sape2 yang dah pro dalam bidang forum ni hamba rasa mungkin taw kot apa maksud off topic...

ni untuk noob2 skalian...hehe...
posting ikut topik ye....
mintak tolong sangat....

contoh nya kalau topik tu tajuk >>> [kamil yang kacak]

so segala post dari sedara sdari mestilah berkenaan ngan ng topik jgn yang ada tiba2 posting pasal 'cara breeding ikan keli' @ 'peta jalan untuk ke Mydin Mall KT'.....

thats absolutely off da topic...
mod and admin akan pantau segala posting supaya xde off topik...
and jika ada yang berlaku...tanpa segan silu posting anda akan kami delete....
tadaaaaa!!!! affraid affraid
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Sponsored content




PostSubject: Re: off topic...   

Back to top Go down
 
off topic...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pertanyaan dan Kenyataan Forum :: Papan Kenyataan-
Jump to: