Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 tanda tanda anda dilamun chenta.

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 2:52 am

oleh kerna gua bosan nk mmpus kt sorg2 kt forum neh, gua post topic bru. kire mcm smbgn ape itu chenta la... tp kali ni gua nk lu org share ape tande2 yg lu org da jatuh/dilamun cinta...
hahahaa.... maybe dr sini korg buleh kenal ati budi memasing ke. lps tu buleh jd best fren. da jd besfren buleh konvert jd kapel. lps kapel buleh upgrade jd tunang plak... hohohohohoohohohohoho santa

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 6:45 am

tanda2 dilamun cinta...makan x lena....mandi x kenyang....tido x basah.....
Back to top Go down
lavenda9oo8
Ahli Junior
avatar

Posts : 125
Join date : 06/08/2009
Age : 32
Location : PENANG

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 7:07 am

tanda2nya...tersengih2 sorg2 ble ngadap hp (time bc msg)

asek tgk tpn ble hp xbnyi2(bg org jauh)....

lg pe erk?? keja nk mrh je ble lmbt hp diangkat time call...

pasto mula la nk cmburu bukan2....

tiap malam kena gayut kjp sblm tdo....

suma ni adalah hasil pmerhatian ak dgn sowg mber ni ms kt UMT....(identiti dirahsiakn... Very Happy)

org lain tlg smbg.....
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 10:33 am

anda akan berasa gemuruh saat bertentangan mata dengannya.. Rolling Eyes
berasa cemburu bila org lain berkata tentang dirinya..
rindu bila sehari tidak melihat wajahnya.. termenung
segala msg darinya tidak akan dipadam untuk diulang baca..
tertunggu2 msg atau poanggilan darinya.. cal me
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 10:39 am

pehh gilerla ayt pie.. pnuh experience cheers
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 1:13 pm

kalo gua senang jer... tanda2 gua dilamun chenta adelah gua tetibe rs nk sepak bdk laki yg rpt dgn si 'dia'. padahal gua bukn jenis kuat cemburu pun. hahahaha... bwek

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 2:41 pm

pie_spekong wrote:
anda akan berasa gemuruh saat bertentangan mata dengannya.. Rolling Eyes
berasa cemburu bila org lain berkata tentang dirinya..
rindu bila sehari tidak melihat wajahnya.. termenung
segala msg darinya tidak akan dipadam untuk diulang baca..
tertunggu2 msg atau poanggilan darinya..
cal me

yg dua ni mcm mmg confirm la akn terjadi when we feel sumting to someone... yg lain2 tu aku kurang pasti la plk... mcm tak penah rasa pn... hahaha~


meh aku tmbah lg ckit... mybe tanda2 nya jgk ialah, sekejap2 ko terpikir pasal dia.... ko mkn igt dia, lepak2 igt dia, pndek kata wat menda apa pn, kalo sensorg ko tak leh handle otak dari pikir pasal dia... kalo aku, ada satu petua hmba Allah mana tah bg... tak igt aku dpt dari mana... kalo aku wat menda tu, means aku dh stat ada feeling la kot kat that person... hahaha~ yg best, kebanyakannya contemporary only... last2 hilang gitu ja perasaan... hihi hihi kira mmg mainan perasaan ja la tu... tak da menda pn... jelir
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 3:51 pm

tnda dlamun cnta?
ko nk wtpe pn, ko nk wt ngn dia..
pepe jadik, dia org yg ko trpk ko nk gtaw.. kdg2 lbey dari parent sndirik..
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Mon Aug 24, 2009 4:18 pm

pie_spekong wrote:
anda akan berasa gemuruh saat bertentangan mata dengannya.. Rolling Eyes
berasa cemburu bila org lain berkata tentang dirinya..
rindu bila sehari tidak melihat wajahnya.. termenung
segala msg darinya tidak akan dipadam untuk diulang baca..
tertunggu2 msg atau poanggilan darinya.. cal me

wahaha pie..sume ni tepat....sgt tepat....hebat ah pie..gua caya sme lu bro

_________________
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Tue Aug 25, 2009 4:00 pm

urmm...
klu aku...
---stiap pe yg aku wat mesti nk kaitkn dy...scra langsung @ xlangsung...
---cam yg dayah ckp...msj dy yg tak pentingpn aku akn simpan...sanggup del msj mbe klu inbox hp pnuh...
---bile dgr org citer sal dy msti aku rase excited je nk dgr...
---klu hp bunyi pe yg aku harap msj or col dr dy...
---klu dy ajak g mane2 dgn pantasnya aku ikut walaupn mase tu tgh pnt or bz giler2...
---aku akn usaha utk dptkn pe yg dy nk...

suma ni la yg aku rase bile aku dh mle ske kat org tu...tapi bile pk2 balik bodoh la plak...org tu xde papepn padahal...
aku dilamun cinta pd org yg tak dilamun cinta seday seday seday seday seday
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Tue Aug 25, 2009 5:48 pm

BaCkSpACe wrote:
urmm...
klu aku...
---stiap pe yg aku wat mesti nk kaitkn dy...scra langsung @ xlangsung...
---cam yg dayah ckp...msj dy yg tak pentingpn aku akn simpan...sanggup del msj mbe klu inbox hp pnuh...
---bile dgr org citer sal dy msti aku rase excited je nk dgr...
---klu hp bunyi pe yg aku harap msj or col dr dy...
---klu dy ajak g mane2 dgn pantasnya aku ikut walaupn mase tu tgh pnt or bz giler2...
---aku akn usaha utk dptkn pe yg dy nk...

suma ni la yg aku rase bile aku dh mle ske kat org tu...tapi bile pk2 balik bodoh la plak...org tu xde papepn padahal...
aku dilamun cinta pd org yg tak dilamun cinta
seday seday seday seday seday

btol sya... aku sokong! bukan aku sokong ko bodoh... aku pn cmtu gak ar kalo suka kat sesapa... masalahnya org tu tak tau pn kita ada feeling kat dia... syok sndiri ja... hehehe... malu malu malu
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 1:24 am

senang kata la...kalo dilamun cinta sume serba x kena....
tp pedihnya rasa di hati kalau cinta bertepuk sebelah tangan...huhu...
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 1:46 am

yeee...aku sokong kate2 mu itu wahai incik ikrom...
lagi satu klu aku dilamun cinta, aku akn slalu nk msj org tu...
biar dy tak reply pn...
aku tetap nk msj jugak...hehe
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 6:59 pm

wah.. ikrom da brmadah beb..
da lg tnda2 neyh..

-ready dah ari cuti kot2 dia nk ajk kuar
-sgup brsngkang mta, brdngung tlinga smata2 nk msg @ kol
-semua jwpan BOLEH saja... mntak la wat pepe pn..
-sgup tolak tepi urusan laen klo da clash dng urusan libtkan si dia
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 8:16 pm

Anonymouse wrote:
wah.. ikrom da brmadah beb..
da lg tnda2 neyh..

-ready dah ari cuti kot2 dia nk ajk kuar
-sgup brsngkang mta, brdngung tlinga smata2 nk msg @ kol
-semua jwpan BOLEH saja... mntak la wat pepe pn..
-sgup tolak tepi urusan laen klo da clash dng urusan libtkan si dia

SANGAT MENARIK!!!! tepat n betul Very Happy
aku ade kesemua tanda2 ni...tp yg atas tu bkn ari cuti la..
gnti ngan mase free...hehe...yg no2 tu xde la kot..aku klu nk tido aku tido je tongue tp klu time aku ngah tido dpt msj dr dy aku akn bangun ngan pantasnya...tp klu org len aku wat bodo je...hahahah
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 10:25 pm

Anonymouse wrote:
wah.. ikrom da brmadah beb..
da lg tnda2 neyh..

-ready dah ari cuti kot2 dia nk ajk kuar
-sgup brsngkang mta, brdngung tlinga smata2 nk msg @ kol
-semua jwpan BOLEH saja... mntak la wat pepe pn..
-sgup tolak tepi urusan laen klo da clash dng urusan libtkan si dia

hak3..haku perasan dh tanda2 ni melanda diri prop semasa di kampus dulu..
tp tak tahu ngan sape dia angau...
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 11:31 pm

pie_spekong wrote:
Anonymouse wrote:
wah.. ikrom da brmadah beb..
da lg tnda2 neyh..

-ready dah ari cuti kot2 dia nk ajk kuar
-sgup brsngkang mta, brdngung tlinga smata2 nk msg @ kol
-semua jwpan BOLEH saja... mntak la wat pepe pn..
-sgup tolak tepi urusan laen klo da clash dng urusan libtkan si dia

hak3..haku perasan dh tanda2 ni melanda diri prop semasa di kampus dulu..
tp tak tahu ngan sape dia angau...

gua tao sape...
hahahaha....

biar gua share sket psl diri tabiat gua. kalo gua da jatoh chenta kt sesorg tu, besenye gua akn buat bende2 yg gua x pnah wat slama gua idup. hahahaa... dan besenye bende tu akn kekal. hahahah

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 11:34 pm

kongsi r ekei pe mende lu dh wat.....
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 11:38 pm

kongsi? susah nk ckp la. sape yg rpt dgn gua prasan ar. psl gua nk ckp sndri pyh ar...
kene bukak diary gua kejap. hahaha... jap2... yg gua ade diari? hahahaha
xtaw

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Wed Aug 26, 2009 11:45 pm

tanda2 yang biasanya..

> rasa gelisah, tak senang duduk, serba tak kena ja bila org yg dah 'jatuh cinta' atau 'dilamun cinta' tu buat tak tau ja padahal sebelum ni tak kisah pun..

> rasa excited ja bila jumpa dia. pasti rs tak sabar lak bila lagi nak jumpa dia

> rasa happy, senang, serasi ja bersama (macam lagu nurul-ajai dulu tu hehee) walaupun kat kawan2 pun blh rasa camtu tapi yg nih lain macam sket
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Thu Aug 27, 2009 12:15 am

makin menarik tnda2 yg dikongsi nih...

aku tmbah lg... (utk yg bertepuk sebelah tgn ni.. hehe~)
- bila berdepan ngn org yg disukai, perangai jadi lain mcm.. mcm aku, aku lg kasar ngn org yg aku suka... ckp mmg keja nk menyakitkan hati ja... semua pendapat dia, aku bangkang... nk membengis ja keja... hahaha~
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Thu Aug 27, 2009 12:24 am

ain manisa wrote:
makin menarik tnda2 yg dikongsi nih...

aku tmbah lg... (utk yg bertepuk sebelah tgn ni.. hehe~)
- bila berdepan ngn org yg disukai, perangai jadi lain mcm.. mcm aku, aku lg kasar ngn org yg aku suka... ckp mmg keja nk menyakitkan hati ja... semua pendapat dia, aku bangkang... nk membengis ja keja... hahaha~

aik ain!.. len mcm je ko pye tanda jtuh cintan niii??? scratch
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Thu Aug 27, 2009 12:27 am

tapi klu aku plak..
aku akn jadi diri aku yg sebenar....hehe...
slalu aku dpt title pompuan kejam n ganas oleh mereka2...huhu
tapi dgn perangai sebeginila aku dpt rapat ngan mereka...
tapi sdeyla jugak bile pk cintaku bertepuk sebelah tgn....

tuk korg suma...camne lak nk tau org tu ske kat kite?????
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Thu Aug 27, 2009 12:35 am

BaCkSpACe wrote:
tapi klu aku plak..
aku akn jadi diri aku yg sebenar....hehe...
slalu aku dpt title pompuan kejam n ganas oleh mereka2...huhu
tapi dgn perangai sebeginila aku dpt rapat ngan mereka...
tapi sdeyla jugak bile pk cintaku bertepuk sebelah tgn....

tuk korg suma...camne lak nk tau org tu ske kat kite?????

aku cadangkan ko buka topik baru utk persoalan ni... hehehe~

len macam ke kamil?? hahaha... ntah la... tp mmg aku mcm tu... makin kuat feeling yg ada, makin kerek aku ngn mamat tu... tak da ke org lain yg bersikap mcm ni..? angkatkening
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   Thu Aug 27, 2009 12:40 am

lagi satu... rasa cemburu tak semena-mena bila tengok dia dengan yang lain huhuhhu.. Smile
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: tanda tanda anda dilamun chenta.   

Back to top Go down
 
tanda tanda anda dilamun chenta.
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: