Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 segmen sudahkah anda shoping utk raya #2

Go down 
AuthorMessage
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Mon Sep 14, 2009 12:24 am

dgn sgeranya ak bkak topik 2 adam..hahaha
almak nk jdikn ak pkcik ke cik nurul???? tua nya ak..huhu

so ak rs ak dh hmpir ready la dr segi perhiasn diri utk ry..tggl bju ry tggu siap n crk butg bju..tu je..xyh tukr2 bju wrne len..kahkahkah


Last edited by adamoo on Mon Sep 14, 2009 12:29 am; edited 1 time in total (Reason for editing : taruk '#'...)
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 32
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Mon Sep 14, 2009 11:45 am

Hbs....nk aku jdkn ko abg kamil ke?hikhikhik...kang ade jgk yg belasah aku lak...huhuhuhu..
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 4:44 pm

semalam skali lagi aku menjalankan aktiviti shopping raya ni. mulanya just bawa mber yang datang dr KL untuk jalan2 kat uptown (KB) ni, pastu tah macam mana aku terbeli tudung lagi.. bukan 1, tapi 4 lagi! huhuhu.. aku rasa tudung yang dijual kat sini lagi jauh murah harganya daripada tempat lain.

contohnya, tudung matahari aku tengok kat perlis ari tu RM55.. tapi kat sini aku blh dapat RM30. byak kan bezanya? so dengan tak teragak2 aku pun bli la banyak2...
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 4:48 pm

ak bli sehelai sluar je dh ckup... SEHELAI jeeee...hahahahaha
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 32

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 5:34 pm

klu smp EMPAT helai jawabnye xyah la suh ayah ko yg tlg byr kn zakat lg cik amy..ko da berkemampuan sgt tu
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 5:35 pm

ye la.. ye la.. nanti aku bayar sendri huhuhu
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 6:58 pm

avissawella86 amy wrote:
semalam skali lagi aku menjalankan aktiviti shopping raya ni. mulanya just bawa mber yang datang dr KL untuk jalan2 kat uptown (KB) ni, pastu tah macam mana aku terbeli tudung lagi.. bukan 1, tapi 4 lagi! huhuhu.. aku rasa tudung yang dijual kat sini lagi jauh murah harganya daripada tempat lain.

contohnya, tudung matahari aku tengok kat perlis ari tu RM55.. tapi kat sini aku blh dapat RM30. byak kan bezanya? so dengan tak teragak2 aku pun bli la banyak2...

mmg hantu tudung..hahaha
blom bli menda lg ...
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 32
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 7:04 pm

avissawella86 amy wrote:
semalam skali lagi aku menjalankan aktiviti shopping raya ni. mulanya just bawa mber yang datang dr KL untuk jalan2 kat uptown (KB) ni, pastu tah macam mana aku terbeli tudung lagi.. bukan 1, tapi 4 lagi! huhuhu.. aku rasa tudung yang dijual kat sini lagi jauh murah harganya daripada tempat lain.

contohnya, tudung matahari aku tengok kat perlis ari tu RM55.. tapi kat sini aku blh dapat RM30. byak kan bezanya? so dengan tak teragak2 aku pun bli la banyak2...

waduh2.....bershopping sakan nmpknye Amy NI...Hihikhik...
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 7:11 pm

mmg sakan laa ..lau post kat topic ni mest ade benda yg dishopingkan..haha
maklum la pegawai...hehe
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 8:13 pm

aku pn dah terikut2 shopping ni tp aku beli mende lain la....x kan beli tudung gak...haha
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 8:57 pm

ape plok xkan bli tudung plok??bli la kat mak ko..syurga dbwh telapak kaki ibu...
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 11:10 pm

utk mak aku...aku bg lagi special la....
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 11:28 pm

utk mak die, ikrom bg mnntu la boo..tu la yg spcial tu...hahaha
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Tue Sep 15, 2009 11:58 pm

boo wrote:
ape plok xkan bli tudung plok??bli la kat mak ko..syurga dbwh telapak kaki ibu...

aku dah soh dia bli kat mak dia dah ari tu masa kat wakaf che yeh.. dia x mau lak huhuhu
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Wed Sep 16, 2009 1:05 am

gabanislam wrote:
utk mak die, ikrom bg mnntu la boo..tu la yg spcial tu...hahaha

jangan bagi hantu suda~

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Wed Sep 16, 2009 2:09 am

avissawella86 amy wrote:
semalam skali lagi aku menjalankan aktiviti shopping raya ni. mulanya just bawa mber yang datang dr KL untuk jalan2 kat uptown (KB) ni, pastu tah macam mana aku terbeli tudung lagi.. bukan 1, tapi 4 lagi! huhuhu.. aku rasa tudung yang dijual kat sini lagi jauh murah harganya daripada tempat lain.

contohnya, tudung matahari aku tengok kat perlis ari tu RM55.. tapi kat sini aku blh dapat RM30. byak kan bezanya? so dengan tak teragak2 aku pun bli la banyak2...

sape2 nk carik tudung murah buleh konsult dgn amy. tny ape jenis tudung skali pun. tudung matahari, tudung marikh, tudung bulan, tudung siti, tudung saji, tudung pelangi, tudung zuhal, ular tedung dsbgnye.. heheheheh... amy, ko da buleh bukak bisness tudung ar... nnt modal gua bg. hehehhe...

gua sbnrnye nk bli tshirt berkolar , tp keghairah utk beraye tu xde ar. so, pakai tshirt round neck suda. gua bukn ry sngt pun. lps slot raye, lpk kt umah lyn astro. lps tu mkn, tdo dan astro lg. hahahahah... mmg best ry gua thn ni. bukn thn ni jer. thn2 lps pun mcm tu gk. hahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 32

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Fri Sep 18, 2009 10:09 am

ade byk cte best ke kt astro k?..klu ade roger2 aku..aku mybe mngikut jejak langkah ko..
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Fri Sep 18, 2009 9:41 pm

broken angel wrote:
ade byk cte best ke kt astro k?..klu ade roger2 aku..aku mybe mngikut jejak langkah ko..

ko cam cuti panjang raye neh..bukan tokey ko cine ke?
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   Fri Sep 18, 2009 11:39 pm

broken angel wrote:
ade byk cte best ke kt astro k?..klu ade roger2 aku..aku mybe mngikut jejak langkah ko..

lu ikut jejak lngkah gua psl xde org yg onar utk rye dgn lu kn?..
astro bnyk muvi2 la. lg best dr kuar beraye weh... hahahaa

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: segmen sudahkah anda shoping utk raya #2   

Back to top Go down
 
segmen sudahkah anda shoping utk raya #2
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: