Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 Lelaki ensem vs lelaki tak ensem

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Mon Aug 31, 2009 3:17 am

First topic message reminder :

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?
Back to top Go down

AuthorMessage
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Tue Sep 01, 2009 3:38 pm

ekei47 wrote:
ikrom wrote:
kebanyakan opinion yg aku tgk lebih rmai meletakkan ke'hensem'an sebagai bukan keutamaan...lebih melihat kriteria lain dulu...

hipokrit je tu... padahal dlm hati sume nk yg hensem2. hahahaha...
kalo lu ar... lu nk awek cun ke awek yg x cun? hahahaha...
same la gk dgn laki hensem ngn laki x hensem.

p/s: trend pemilihan lelaki oleh kaum pompuan adalah lbh kpd muke2 pecah rumah, pencurik kabel, geng2 kongsi gelap, dan lelaki metrosexual?
stndard la beb.. nfsu mnusia..
mmg mau mnde2 yg cntik..
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 12:49 am

ekei47 wrote:
ikrom wrote:
kebanyakan opinion yg aku tgk lebih rmai meletakkan ke'hensem'an sebagai bukan keutamaan...lebih melihat kriteria lain dulu...

hipokrit je tu... padahal dlm hati sume nk yg hensem2. hahahaha...
kalo lu ar... lu nk awek cun ke awek yg x cun? hahahaha...
same la gk dgn laki hensem ngn laki x hensem.

p/s: trend pemilihan lelaki oleh kaum pompuan adalah lbh kpd muke2 pecah rumah, pencurik kabel, geng2 kongsi gelap, dan lelaki metrosexual?

ak, tak semua yang nak pandang rupa paras sangat.. kalau aku sendri pun aku lebih suka yang biasa2 ja.. dapat yg hensem nanti org lain dok usha wat sakit ati ja huhuhu... Laughing
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 1:01 am

amcm tu ek? hurmmm.... bukn spatutnye bangge+riak ke ade pakwe hensem? hahahaha bersiul

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 1:04 am

ada apa dengan rupa.. skali pakwe hensem tu eksiden, dh tak hensem macam mana???? kalau dari mula dh x ensem sangat, mesti x kisah la kan.. kalau dok bangga riak dengan hensem tu tetiba dh x hensem mesti jadi kes 'bye bye' Rolling Eyes
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 3:27 am

avissawella86 amy wrote:
ada apa dengan rupa.. skali pakwe hensem tu eksiden, dh tak hensem macam mana???? kalau dari mula dh x ensem sangat, mesti x kisah la kan.. kalau dok bangga riak dengan hensem tu tetiba dh x hensem mesti jadi kes 'bye bye' Rolling Eyes

tau tak pa... dak pn kalo jmpa laki lain yg lg hensem pn leh jadi 'hye2 bye2' gak...
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 3:29 am

pie_spekong wrote:

betol tu adam..
kalo umur 22 tahun, tp dlm wallet ad duit rm2.20 je mmg ta dipandang la skang neh..
keh3...uhuk3!!!!..

apa kes bawak duit byk2 dlm wallet..? skrg ni kan byk pencurik... drpd tgk ketebalan wallet, lebih baik aku tgk berapa byk buku bank dia ada n setiap satu tu berapa jmlah simpanan... setan setan setan
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 7:01 am

ain manisa wrote:
pie_spekong wrote:

betol tu adam..
kalo umur 22 tahun, tp dlm wallet ad duit rm2.20 je mmg ta dipandang la skang neh..
keh3...uhuk3!!!!..

apa kes bawak duit byk2 dlm wallet..? skrg ni kan byk pencurik... drpd tgk ketebalan wallet, lebih baik aku tgk berapa byk buku bank dia ada n setiap satu tu berapa jmlah simpanan... setan setan setan

bdak ni pn sama gak...materialistic...
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 12:16 pm

ain manisa wrote:
avissawella86 amy wrote:
ada apa dengan rupa.. skali pakwe hensem tu eksiden, dh tak hensem macam mana???? kalau dari mula dh x ensem sangat, mesti x kisah la kan.. kalau dok bangga riak dengan hensem tu tetiba dh x hensem mesti jadi kes 'bye bye' Rolling Eyes

tau tak pa... dak pn kalo jmpa laki lain yg lg hensem pn leh jadi 'hye2 bye2' gak...

normal la tu... hahahaa....
tp kalo da kaya plus hensem. nk ape lg? hahahaha.... kalo xsiden buleh wat plastik surgeri kn... buleh wat muke ala2 maikel jeksen. hahaha...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 1:46 pm

huhuhu.. nih aku nak kongsi kisah member aku sorang ni.. dah kawin pun dia. tapi kalau tengok dia dengan husband dia tu memang jauh beza gila.. sb mber aku ni bleh kata cun gak la.. memang ramai gak la admire. tapi dia boleh pilih lelaki yang biasa ja utk jadi pasangan hidup dia. alasan dia senang ja, lelaki tu boleh bahagiakan dia. biar la x hensem, x kaya tapi dia happy dengan lelaki tu. hurm.. maybe true love kot... Rolling Eyes
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 1:55 pm

ngape keenseman korg diukur brdsarkn ktbalan walet, buku bank dsb??
ensemkah itu??

cm mmbe amy kata.. biar xkaya, xensem tp idop hepily eva afta..
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 5:38 pm

avissawella86 amy wrote:
huhuhu.. nih aku nak kongsi kisah member aku sorang ni.. dah kawin pun dia. tapi kalau tengok dia dengan husband dia tu memang jauh beza gila.. sb mber aku ni bleh kata cun gak la.. memang ramai gak la admire. tapi dia boleh pilih lelaki yang biasa ja utk jadi pasangan hidup dia. alasan dia senang ja, lelaki tu boleh bahagiakan dia. biar la x hensem, x kaya tapi dia happy dengan lelaki tu. hurm.. maybe true love kot... Rolling Eyes

ekceli mcm ni la yg kte nk. susah sng brsame. kalolah ade awek yg snggup naik moto buruk gua g jln2, snggup naik kete iswara jongkit gua yg da sizen tu, snggup share megi ngn ako time gua sengkek. sng crita kn susah sng die ade ngn gua kn ke best. wujud lg ke gadis mcm neh?


amy, tuhan tu maha adil.... sbb tu die bg jodoh mmbr ko tu dikalngan yg biase2 je. ade keseimbngan la org kate.. ekceli bukn mmbr ko sorg je yg mcm tu. da mmg trend pun skrg ni awek2 cun pilih pakwe yg bese2/x hensem/ muke curik kabel. hahahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 9:02 pm

aku rasa pola pemilihan lelaki oleh para gadis telah berubah la skang..
sbb berdasarkan pemerhatian aku selama duk tlg pakcik aku nega, aku dapati ramai gak
gadis2/aweks2 yg cun berkapel ngan lelaki yg tak berape nak ensem..
so, my conclusion is..
gadis2 lebeh memilih kpd lelaki2 yg tak ensem utk dijadikan boipren dorang..

p/s: eh tak jugak..kalo conclusion aku betol, misti aku dh ad awek skang..
eehhhhh? ape aku ckp neh??!! terkejut terkejut doh doh
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 9:15 pm

p.e...
bagi aku senang je...
sape ayat manis dapat ar...
pompuan zaman skung cepat tergoda ngan laki mulut manis...
tu aku pya pendapat je la...

jangan sembur aku lak wahai kaum hawa setan


Spoiler:
 

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 10:12 pm

pie_spekong wrote:
aku rasa pola pemilihan lelaki oleh para gadis telah berubah la skang..
sbb berdasarkan pemerhatian aku selama duk tlg pakcik aku nega, aku dapati ramai gak
gadis2/aweks2 yg cun berkapel ngan lelaki yg tak berape nak ensem..
so, my conclusion is..
gadis2 lebeh memilih kpd lelaki2 yg tak ensem utk dijadikan boipren dorang..

p/s: eh tak jugak..kalo conclusion aku betol, misti aku dh ad awek skang..
eehhhhh? ape aku ckp neh??!! terkejut terkejut doh doh

sbnrnye lu nk ckp yg lu pun ade pluang nk dpt awek cun la ni brdsrkn kajian lu tu? x gitu wahai shafie?

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 10:49 pm

ekei47 wrote:
pie_spekong wrote:
aku rasa pola pemilihan lelaki oleh para gadis telah berubah la skang..
sbb berdasarkan pemerhatian aku selama duk tlg pakcik aku nega, aku dapati ramai gak
gadis2/aweks2 yg cun berkapel ngan lelaki yg tak berape nak ensem..
so, my conclusion is..
gadis2 lebeh memilih kpd lelaki2 yg tak ensem utk dijadikan boipren dorang..

p/s: eh tak jugak..kalo conclusion aku betol, misti aku dh ad awek skang..
eehhhhh? ape aku ckp neh??!! terkejut terkejut doh doh

sbnrnye lu nk ckp yg lu pun ade pluang nk dpt awek cun la ni brdsrkn kajian lu tu? x gitu wahai shafie?

sbnrnye lu pun nak ckp yg aku tak ensem la ni kan en.akmal sharir?
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Wed Sep 02, 2009 10:59 pm

pie_spekong wrote:
ekei47 wrote:
pie_spekong wrote:
aku rasa pola pemilihan lelaki oleh para gadis telah berubah la skang..
sbb berdasarkan pemerhatian aku selama duk tlg pakcik aku nega, aku dapati ramai gak
gadis2/aweks2 yg cun berkapel ngan lelaki yg tak berape nak ensem..
so, my conclusion is..
gadis2 lebeh memilih kpd lelaki2 yg tak ensem utk dijadikan boipren dorang..

p/s: eh tak jugak..kalo conclusion aku betol, misti aku dh ad awek skang..
eehhhhh? ape aku ckp neh??!! terkejut terkejut doh doh

sbnrnye lu nk ckp yg lu pun ade pluang nk dpt awek cun la ni brdsrkn kajian lu tu? x gitu wahai shafie?

sbnrnye lu pun nak ckp yg aku tak ensem la ni kan en.akmal sharir?

yes. hahaha... jgn risau.. brdsrkn kajian ko, pluang nk dpt awek cun tinggi... hahahah...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 32

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Thu Sep 03, 2009 9:53 am

ekei47 wrote:
avissawella86 amy wrote:
huhuhu.. nih aku nak kongsi kisah member aku sorang ni.. dah kawin pun dia. tapi kalau tengok dia dengan husband dia tu memang jauh beza gila.. sb mber aku ni bleh kata cun gak la.. memang ramai gak la admire. tapi dia boleh pilih lelaki yang biasa ja utk jadi pasangan hidup dia. alasan dia senang ja, lelaki tu boleh bahagiakan dia. biar la x hensem, x kaya tapi dia happy dengan lelaki tu. hurm.. maybe true love kot... Rolling Eyes

ekceli mcm ni la yg kte nk. susah sng brsame. kalolah ade awek yg snggup naik moto buruk gua g jln2, snggup naik kete iswara jongkit gua yg da sizen tu, snggup share megi ngn ako time gua sengkek. sng crita kn susah sng die ade ngn gua kn ke best. wujud lg ke gadis mcm neh?


amy, tuhan tu maha adil.... sbb tu die bg jodoh mmbr ko tu dikalngan yg biase2 je. ade keseimbngan la org kate.. ekceli bukn mmbr ko sorg je yg mcm tu. da mmg trend pun skrg ni awek2 cun pilih pakwe yg bese2/x hensem/ muke curik kabel. hahahaha

ade. FARHANA MOHD YUSOFF usah kata megi..boxer pon share ngn ko(last2 jd harta sepencarian)..weh ape mende yg aku x share ngn ko hah! scratch moto? kete?helmet? brg2 uma? PTPTN? susa? sng? even FYP pon share gak!! geek nsb baik smp lani aku masih disah kan bebas dr hepatitis ABC dan pig sbg nye!! scratch
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Thu Sep 03, 2009 11:22 pm

broken angel wrote:
ekei47 wrote:
avissawella86 amy wrote:
huhuhu.. nih aku nak kongsi kisah member aku sorang ni.. dah kawin pun dia. tapi kalau tengok dia dengan husband dia tu memang jauh beza gila.. sb mber aku ni bleh kata cun gak la.. memang ramai gak la admire. tapi dia boleh pilih lelaki yang biasa ja utk jadi pasangan hidup dia. alasan dia senang ja, lelaki tu boleh bahagiakan dia. biar la x hensem, x kaya tapi dia happy dengan lelaki tu. hurm.. maybe true love kot... Rolling Eyes

ekceli mcm ni la yg kte nk. susah sng brsame. kalolah ade awek yg snggup naik moto buruk gua g jln2, snggup naik kete iswara jongkit gua yg da sizen tu, snggup share megi ngn ako time gua sengkek. sng crita kn susah sng die ade ngn gua kn ke best. wujud lg ke gadis mcm neh?


amy, tuhan tu maha adil.... sbb tu die bg jodoh mmbr ko tu dikalngan yg biase2 je. ade keseimbngan la org kate.. ekceli bukn mmbr ko sorg je yg mcm tu. da mmg trend pun skrg ni awek2 cun pilih pakwe yg bese2/x hensem/ muke curik kabel. hahahaha

ade. FARHANA MOHD YUSOFF usah kata megi..boxer pon share ngn ko(last2 jd harta sepencarian)..weh ape mende yg aku x share ngn ko hah! scratch moto? kete?helmet? brg2 uma? PTPTN? susa? sng? even FYP pon share gak!! geek nsb baik smp lani aku masih disah kan bebas dr hepatitis ABC dan pig sbg nye!! scratch

perluke lu menceritakan kemesraan kte brdua? haram... rabbit
tu blom kire scene2 yg gua trpkse hadapi hari2. siot.. abes jatuh saham gua nk ngorat gadis/junior2 umt. tetibe gua tringt kt sorg bdk junior yg sbijik mcm mmbr gua kt matrik. ade respon tu... hahahaa.... afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Fri Sep 04, 2009 7:49 am

adamoo wrote:
p.e...
bagi aku senang je...
sape ayat manis dapat ar...
pompuan zaman skung cepat tergoda ngan laki mulut manis...
tu aku pya pendapat je la...

jangan sembur aku lak wahai kaum hawa setan


mybe ada benarnya... kelip2 tp kalo dah manis terlampau, smpai berisiko utk kena diabetes pn tak leh pakai gak... geli geleman plk jadinya.... hahaha...

p/s: lain org, lain selera... kalo tak, tak la ada org suka mkn kat waneney, ada org suka mkn kat ex-student, ada org suka mkn kat kedai atap rumbia n etc... w.pn menu lebey kurang ja kat suma kedai2 makan ni... tp dah selera masing2 tu lain2... kalo suma selera sama, tak laku la kedai2 ni... peace peace peace
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Fri Sep 04, 2009 1:38 pm

adamoo wrote:
p.e...
bagi aku senang je...
sape ayat manis dapat ar...
pompuan zaman skung cepat tergoda ngan laki mulut manis...
tu aku pya pendapat je la...

jangan sembur aku lak wahai kaum hawa setan


Spoiler:
 

kena jd laki mulut manis la ek....so kena menanam tebu di tepi bibir....

pompuan skang suke laki yg x ensem (Shafiee, 2009)....adakah anda stuju?....
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Fri Sep 04, 2009 11:05 pm

hah ekei..
pe lagik.. kta da respon..
masuk jarum la..

perlu ke tanam tebu kat bibir?
sapu madu sudah.. tongue

saya bangkang hipotesis shafiee.. you lose
tp tatau gak.. kna la tnya kaum hawa..
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Sat Sep 05, 2009 2:04 am

pie_spekong wrote:
aku rasa pola pemilihan lelaki oleh para gadis telah berubah la skang..
sbb berdasarkan pemerhatian aku selama duk tlg pakcik aku nega, aku dapati ramai gak
gadis2/aweks2 yg cun berkapel ngan lelaki yg tak berape nak ensem..
so, my conclusion is..
gadis2 lebeh memilih kpd lelaki2 yg tak ensem utk dijadikan boipren dorang..

p/s: eh tak jugak..kalo conclusion aku betol, misti aku dh ad awek skang..
eehhhhh? ape aku ckp neh??!! terkejut terkejut doh doh

pie...gadis2/awek2 yg ko wat pemerhatian tu kat tmpat ko je... aku rasa la tmpt ko xde spesis laki2 hensem....so diorang ni x de byak pilihan la....kesian gak aku tgok....hahaha....jgan marah ek...
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Sat Sep 05, 2009 2:19 am

tp mostly (not perfectly) ad btl gak hipotesis pie tu.. cth mmbe skola ak pmpn yg agk cun gak la.. pkwe die bese2 je xla dikategori laki very da hensem..

cme btl la amy kate.. ensem ni berbeza di mata org.. very subjektif.. bg ak bocah2 laki dlm cos kite sumenye ensem2 belaka (termasuk ak..kahkahkah).. sume ad the special looking pd muke msing2.. buta lah klau bdk2 pmpn akua xnmpk ap yg spcial pd bdk2 cos akua ni..hehehee
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Sat Sep 05, 2009 2:37 am

gabanislam wrote:
tp mostly (not perfectly) ad btl gak hipotesis pie tu.. cth mmbe skola ak pmpn yg agk cun gak la.. pkwe die bese2 je xla dikategori laki very da hensem..

cme btl la amy kate.. ensem ni berbeza di mata org.. very subjektif.. bg ak bocah2 laki dlm cos kite sumenye ensem2 belaka (termasuk ak..kahkahkah).. sume ad the special looking pd muke msing2.. buta lah klau bdk2 pmpn akua xnmpk ap yg spcial pd bdk2 cos akua ni..hehehee

ape yg spesel nyer? da la dtg lecturer lmbt. dressing mcm pemecah rumah. keje wat last menet. dlm kuliah memain/tdo. test meniru/berbincang. bwk moto cam haram. rambut mcm bonni de lima. hobi wat tarian aym mas. bunyi moto bingit 1 kampus. assgnment copy paste. repot lab copy mmbr. time lab dok borak. fyp wat memain. thesis anta lmbt. nota x pnah lengkap. ari2 dok main CS. hari2 dok main kad. hari2 dok main game. dok lyn anime/hentai. ptg dok menjala kt blakang umah pak ali. curik akuarium/pam kt hatcheri. dok g mancing tilapia kt kolam hatceri. x cukup mancing gi menjala plak.buat projek gne brg2 hatcheri. mmg kompom ar bdk2 pompuan x nmpk ape2 yg spesel psl bdk laki akua. bdk2 kos lain da bleh cam da pun dr jauh kalo nmpk bdk2 akua lalu. x pnahnye nk senonoh. termasuk la gua. hahahaha afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   Sat Sep 05, 2009 5:33 am

ekei47 wrote:
gabanislam wrote:
tp mostly (not perfectly) ad btl gak hipotesis pie tu.. cth mmbe skola ak pmpn yg agk cun gak la.. pkwe die bese2 je xla dikategori laki very da hensem..

cme btl la amy kate.. ensem ni berbeza di mata org.. very subjektif.. bg ak bocah2 laki dlm cos kite sumenye ensem2 belaka (termasuk ak..kahkahkah).. sume ad the special looking pd muke msing2.. buta lah klau bdk2 pmpn akua xnmpk ap yg spcial pd bdk2 cos akua ni..hehehee

ape yg spesel nyer? da la dtg lecturer lmbt. dressing mcm pemecah rumah. keje wat last menet. dlm kuliah memain/tdo. test meniru/berbincang. bwk moto cam haram. rambut mcm bonni de lima. hobi wat tarian aym mas. bunyi moto bingit 1 kampus. assgnment copy paste. repot lab copy mmbr. time lab dok borak. fyp wat memain. thesis anta lmbt. nota x pnah lengkap. ari2 dok main CS. hari2 dok main kad. hari2 dok main game. dok lyn anime/hentai. ptg dok menjala kt blakang umah pak ali. curik akuarium/pam kt hatcheri. dok g mancing tilapia kt kolam hatceri. x cukup mancing gi menjala plak.buat projek gne brg2 hatcheri. mmg kompom ar bdk2 pompuan x nmpk ape2 yg spesel psl bdk laki akua. bdk2 kos lain da bleh cam da pun dr jauh kalo nmpk bdk2 akua lalu. x pnahnye nk senonoh. termasuk la gua. hahahaha afro

haha..tang tu yang speselnyer, org len tak buat..kita yang buat!!
keh3..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Lelaki ensem vs lelaki tak ensem   

Back to top Go down
 
Lelaki ensem vs lelaki tak ensem
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Cerita, Gambar & Video Lucu..-
Jump to: