Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik keje lain'   Wed Aug 26, 2009 2:46 pm

First topic message reminder :

gua rs topic ni menarik perhatian psl gua sndri da bosan keje kt tmpt gua. gua carik keje lain. kalo boleh gua x nk keje opis. psl kalo kkeje opis msuk kol 9, kol 11 gua da stat bosan nk wat keje. kalo korg ade lobang2 keje ke ade kenal kabbel2 besar ke, buleh ar share sket. ari ni gua tngok kt paper ade jwpn kosong kt perkeso. gua nk try isi neh. ape2 pun cek it out kt www.perkeso.gov.my

p/s: jgn ar sep kalo ade jwtn kosong available kt tmpt korg. huhuhuhu

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down

AuthorMessage
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 12:51 am

on one site...
i love my job
i love my job
i love my job

one the other site...
gua nk naik gaji.
gua nk naik gaji
gua nk naik gaji.

hahahahaaaa...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 1:15 am

ekei47 wrote:
on one site...
i love my job
i love my job
i love my job

one the other site...
gua nk naik gaji.
gua nk naik gaji
gua nk naik gaji.

hahahahaaaa...


aku tengah bagi motivasi kat ko nih.. kan ko yg cadangkan sebut 3x??? aku support ko ni ak hehehe! Laughing
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 7:29 am

sebut banyak kali penyataan ''i love my job'' adakah lahir dgn keikhlasan ataupun sebab terpaksa?....
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 7:42 am

i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
i love my job
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 7:54 am

ikrom wrote:
sebut banyak kali penyataan ''i love my job'' adakah lahir dgn keikhlasan ataupun sebab terpaksa?....

bermula dgn terpakse kendian transform kpd keikhlasan. hahahaha....
bru la efektif. walopun ckp dlm keadaan trpkse, kate2 kte tu sbnrnye adalah doa. so, lame2... dr i hate my job buleh trnspom jd i love my job... x gitu?

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 32

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 2:37 pm

ekei47 wrote:
lavenda9oo8 wrote:
ekei pekata ko jd ckgu nk??? study kelip2

tp aku ajen gk sblm ni tgk2 keja kosng kt www.myadha.com

gua jd cekgu? hurmmm... scratch gua da boleh bygkan kritikan2/ kutukan dr mmbr2 gua. trmasuk la dr mak gua sndri. hahaha clown


ha ha ha..nsb baik ko igt pe ko ckp kt aku k..ha ha ha
its so not u lol!
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 32

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 2:53 pm

ekei47 wrote:
avissawella86 amy wrote:
amboi..amboi.. cinta pada rakan sekerja? jangan kang dah tak bosan dengan keja tapi keja lak entah ke mana sudah la.. angau kat tempat kerja huhuhu! Razz

x amerika ar brcinta dgn rkn skerje. pyh ar nk ade skndal2 kalo mcm tu...
kesimpulan yg gua buleh simpulkn.... cariklah keje yg mmg korg suke buat. sbg contoh, gua obses kpd kete. so kalo gua keje sbg mekanik/ engineer automotif, kompom gua akn berkerje dgn hati yg hepi. masuk kol bape balek kol bape pun gua x kisah. x leh claim OT pun xpe. xde hal. sbb gua suke akn keje gua.

gua nk share 1 cte. gua ade submit cdgn kt manager gua yg stiap kali briefing pagi, wajibkan staff sebut 'i love my job' 3 kali. kire mcm kate2 smngt ar. tp cdgn gua x ditrime staff yg lain. manager gua sapot gua da, haram...

p/s: exec level mane buleh claim OT. so kalo kene keje lbh ms tu kire amal jariah je la...hhhahahaha

ho ho ho..HATI-HATI dengan STATEMENT anda..kang aku bg cth kang Arrow
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 32

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 2:58 pm

ala k..sbenanye bkn job ko yg sucks tp sb ketiadaan kwn onar spt aku..bak kata kelly clarkson~ my life would sucks without u..hehe..

dlu aku pon x suke gak dok kusteng sb xde ape pon kt kusteng..xde hiburan..tp sb ade nye kwn2 cm ko n yg lain2..x terasa pon ke'suck'an kusteng..ko sbenanye kesepian d tmpt kje..kwn rmai tp x sma cm 3K kan kan kan?? rock
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Tue Sep 01, 2009 3:05 pm

broken angel wrote:
ala k..sbenanye bkn job ko yg sucks tp sb ketiadaan kwn onar spt aku..bak kata kelly clarkson~ my life would sucks without u..hehe..

dlu aku pon x suke gak dok kusteng sb xde ape pon kt kusteng..xde hiburan..tp sb ade nye kwn2 cm ko n yg lain2..x terasa pon ke'suck'an kusteng..ko sbenanye kesepian d tmpt kje..kwn rmai tp x sma cm 3K kan kan kan?? rock

i like ur statement beb. hahahah.... ade gk kwn2 yg onar... tp onar2 baik gitu. haram. kalo nk diikutkn gua rs job gua yg paling menyeronokkn. ari2 ade new job ngn 'projek' bru. hahahaha.... i love my job! dem! afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
azuan
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 2
Join date : 12/08/2009
Age : 32
Location : Ganu

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Thu Sep 03, 2009 12:25 pm

Salam semua..

Sooo sori, sepi sendiri. Ada banyak benda heppen.. But that another story..

So, to Ekei, dah dpt keje lain blum? Klu blum.. ko minat x keje kat hatceri.. Ikan2, alat2 hatceri n etc..

If yes, press 1.. hehe.. Info utk yg lain jgk la, xleh pilih kasih kan. Klu ye, tlg sent kat aku benda2 yg berkaitan. Nanti aku forward kat dekan aku, tp semua atas kekosongan ye.. xde apa aku leh janji. tp aku bleh tlg apa yg termampu..

So, klu siapa2 berminat sent la kat aku cover letter, resume, n certificates yg tlh disahkan.. Aku tlg yg blum ada keje n btl2 nak tkr keje (cam ekei) .. ok.. Yg dah ada keje jgn nk gatal2..

Post xsure.. mybe pegawai sains or pegawai pertanian or pegawai perikanan..

Pepepn try lah.. okey..

Tata..
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Thu Sep 03, 2009 10:55 pm

azuan wrote:
Salam semua..

Sooo sori, sepi sendiri. Ada banyak benda heppen.. But that another story..

So, to Ekei, dah dpt keje lain blum? Klu blum.. ko minat x keje kat hatceri.. Ikan2, alat2 hatceri n etc..

If yes, press 1.. hehe.. Info utk yg lain jgk la, xleh pilih kasih kan. Klu ye, tlg sent kat aku benda2 yg berkaitan. Nanti aku forward kat dekan aku, tp semua atas kekosongan ye.. xde apa aku leh janji. tp aku bleh tlg apa yg termampu..

So, klu siapa2 berminat sent la kat aku cover letter, resume, n certificates yg tlh disahkan.. Aku tlg yg blum ada keje n btl2 nak tkr keje (cam ekei) .. ok.. Yg dah ada keje jgn nk gatal2..

Post xsure.. mybe pegawai sains or pegawai pertanian or pegawai perikanan..

Pepepn try lah.. okey..

Tata..

bile gua buleh submit? nk submit mcmner? by post or by email? ape daa... bg mklumt sparuh jln....

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 7:28 am

azuan, bg la info penuh... kena submit suma tu bila... aku nk apply gak... plzzz.... hail hail hail

p/s: aku igt aku leh wat satu keja ni w.pn aku mmg kurang berminat pn... aku try apply, n sekali dpt... kontrak la tp... huhu~ hajat aku, mybe aku akn terjatuh cinta dlm bidang ni since family aku ramai yg berkecimpung dlm bidang yg sama... mak bapak aku pn dok push aku ke bidang tu... dah berapa kali aku ckp, aku kalo blh tak nak masuk bidang ni... tp since dah ada peluang terbentang depan mata, so i just give it a try... once aku dah dlm profesion ni, baru aku tau n sedar betapa tak sesuainya aku ngn job tu... huhu~ (profesion/bidang yg aku ckp ni dirahsiakan utk sementara waktu atas sbb2 tertentu... hahaha~)
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 11:48 am

jap2... bile pikir balek... buleh ke gua keje dlm bidang akua balek? bnyk nk kene buku+nota balek. pergh... sombat doh loni palo kawe. sombat ar...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 11:59 am

azuan wrote:
Salam semua..

Sooo sori, sepi sendiri. Ada banyak benda heppen.. But that another story..

So, to Ekei, dah dpt keje lain blum? Klu blum.. ko minat x keje kat hatceri.. Ikan2, alat2 hatceri n etc..

If yes, press 1.. hehe.. Info utk yg lain jgk la, xleh pilih kasih kan. Klu ye, tlg sent kat aku benda2 yg berkaitan. Nanti aku forward kat dekan aku, tp semua atas kekosongan ye.. xde apa aku leh janji. tp aku bleh tlg apa yg termampu..

So, klu siapa2 berminat sent la kat aku cover letter, resume, n certificates yg tlh disahkan.. Aku tlg yg blum ada keje n btl2 nak tkr keje (cam ekei) .. ok.. Yg dah ada keje jgn nk gatal2..

Post xsure.. mybe pegawai sains or pegawai pertanian or pegawai perikanan..

Pepepn try lah.. okey..

Tata..







We, bg aku dlu. Aku dh naik gle jadik farm tech ni.. lg 8
ari nk stock air, kolam haram xsiap prepare lg. baru siap harvest jek, gle pnye
kije Mad . (mu kire aku ni da fail kes same cm ekei ar). Mu utamekn ar bdk2
housemate dlu.. nti mu submit ar resume kitorg atas skali.. he3 Very Happy
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 12:58 pm

ekei...x semestinya kena baca buku blik...kekadang tuh walupun keje dlam bidang aqua gak tp rasa cam x penah blaja aqua...haha...ni pengalaman aku la...
blaja lain...keje lain....

rilek ajak...kentensenan keje dpt meningkatkan kematangan, menguatkan fzikal dan terutamanya mental...haha...bagus sbnarnya bila ko hadapi situasi keje camni...
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 1:16 pm

ikrom wrote:
ekei...x semestinya kena baca buku blik...kekadang tuh walupun keje dlam bidang aqua gak tp rasa cam x penah blaja aqua...haha...ni pengalaman aku la...
blaja lain...keje lain....

rilek ajak...kentensenan keje dpt meningkatkan kematangan, menguatkan fzikal dan terutamanya mental...haha...bagus sbnarnya bila ko hadapi situasi keje camni...

ko ckp sng ar ikrom.. ko keja gov, elaun belambak.. bonus raye kompom dapat. aku ni, nak balik raye pon xtentu boleh lagi Sad .. bestu udang2 ni same nak jenguk?? Question

kepade ekei, xyah bace ar dh buku2 akua tu sume.. nti dh keje, dpt explore sndri. Akua ni wat jek. pastu kite terer ar.. huhuhu Very Happy
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 1:45 pm

ajak syed wrote:
ikrom wrote:
ekei...x semestinya kena baca buku blik...kekadang tuh walupun keje dlam bidang aqua gak tp rasa cam x penah blaja aqua...haha...ni pengalaman aku la...
blaja lain...keje lain....

rilek ajak...kentensenan keje dpt meningkatkan kematangan, menguatkan fzikal dan terutamanya mental...haha...bagus sbnarnya bila ko hadapi situasi keje camni...

ko ckp sng ar ikrom.. ko keja gov, elaun belambak.. bonus raye kompom dapat. aku ni, nak balik raye pon xtentu boleh lagi Sad .. bestu udang2 ni same nak jenguk?? Question

kepade ekei, xyah bace ar dh buku2 akua tu sume.. nti dh keje, dpt explore sndri. Akua ni wat jek. pastu kite terer ar.. huhuhu Very Happy

ntah nye si ikrom tu. cube keje swasta. elaun xde, makn gaji bulat2 jer. lps potong itu ini, ape yg tinggl? mmg ar akua main buat jer... atleast knowledge tu kene ade.. xde ar org pertikaikn kalo ade jwtn nt. tu yer... hahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
azuan
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 2
Join date : 12/08/2009
Age : 32
Location : Ganu

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 4:09 pm

Ok lah.. Ok lah..

So sori.. Nak tahu sape yg berminat je dulu nie.. nak info lebih?
xpe ke? xlari tajuk kan..

Ok.. Post xsure lagi.. Mybe pgawai sains, pegawai pertanian or pegawai perikanan. Sbnarnya kat UDM nie xde beza sngat semua tu.. So, dlm cover letter ko tlis la nak mohon jawatan as Pegawai Sains..

Taraf jawatan klu xsilap D41. Kontrak. Tp tiap2 tahun dia smbung biasanya. Gaji? exactly xsure.. tp lbh kurang cm aku gak... n ada la elaun BSH, TKA n ape ntah 1 lagi tu.. Tp yg sure bleh wat loan kawin or loan kete.. Bank Rakyat pasti luluskn.. hehe..

Lagi info ye.. Ok. descripsi tugas.. Mostly jaga hatceri.. Pembelian broodstock, alat2 hatceri, maintain hatceri, set up breeding programme, diskus project utk fyp n publication n etc..

Lagi.. em.. Cara apply.. Korang sent kat aku cover letter, resume n certificates yg telah disahkan..

bleh sent kat..
Muhamad Noor Azuan
Tutor,
Fakulti Pertanian dan Bioteknologi,
Universiti Darul Iman Malaysia,
Kampus Kota,
20400 Kuala Terengganu,
Terengganu.

Sent ASAP.. Lagi cepat, lagi bagus utk aku serah kat dekan aku..

ok.. Nak info apa lagi? Tips nak lulus temuduga or yg mcm mana akan lebih tendency utk lulus.. Kene wat ANOVA nie.. hehe..

K.. Tq..
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 4:14 pm

ekei47 wrote:
ajak syed wrote:
ikrom wrote:
ekei...x semestinya kena baca buku blik...kekadang tuh walupun keje dlam bidang aqua gak tp rasa cam x penah blaja aqua...haha...ni pengalaman aku la...
blaja lain...keje lain....

rilek ajak...kentensenan keje dpt meningkatkan kematangan, menguatkan fzikal dan terutamanya mental...haha...bagus sbnarnya bila ko hadapi situasi keje camni...

ko ckp sng ar ikrom.. ko keja gov, elaun belambak.. bonus raye kompom dapat. aku ni, nak balik raye pon xtentu boleh lagi Sad .. bestu udang2 ni same nak jenguk?? Question

kepade ekei, xyah bace ar dh buku2 akua tu sume.. nti dh keje, dpt explore sndri. Akua ni wat jek. pastu kite terer ar.. huhuhu Very Happy

ntah nye si ikrom tu. cube keje swasta. elaun xde, makn gaji bulat2 jer. lps potong itu ini, ape yg tinggl? mmg ar akua main buat jer... atleast knowledge tu kene ade.. xde ar org pertikaikn kalo ade jwtn nt. tu yer... hahaha

aku abih study dulu dah keje swasta....aku ckap brdsarkan pglaman la...dulu keje susah gak nak cuti...cuti 4 hari je sbulan...xde kwsp, xde insuran, xde perkeso....
3 hari sblom raya taun lpas xcident lgsung x dpat apa...nasib baik aku hidup lagi.
alhamdulillah skang dpt keje lain...tu aku bagi support kat korang...
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 5:34 pm

Ai, btol gak 2 en ikrom.. aku tau sgt2.. mane x nye, kitekn satu company sama aquac. dlu.. he3 Very Happy . xpe mtk gak ar. TQ kpd housemate ku azuan yg bg info. ekei ko mtk ar gak.. jom kite tglkn azab kije company private ni buat selamenye afro
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 9:27 pm

tp keje kerjaan bnyk mengular ar... azuan kalo ako pos, brape pratus kn smpi kt ko? kalo x smpi mcmner? next week ako try submit... ako bz sket ar..

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 11:15 pm

wei!
aku nk join skaki gak..~
korg da kija ok la jugak..
aku ni menanam anggur ja neh..
da staun lebey neyh xkija..
slambe je anto surat kat ptptn mntak hold bayaran balik.. Razz
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 11:41 pm

ekei47 wrote:
tp keje kerjaan bnyk mengular ar... azuan kalo ako pos, brape pratus kn smpi kt ko? kalo x smpi mcmner? next week ako try submit... ako bz sket ar..

Inilah sikap yang perlu anda elakkan.. jangan nak bertangguh!!!! ko tau tak dalam ko nak submit miggu depan tu, brapa ramai dah submit dulu? Rolling Eyes
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 11:46 pm

ko submit by hand je la ekei.. gelak gelak
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   Fri Sep 04, 2009 11:47 pm

avissawella86 amy wrote:
ekei47 wrote:
tp keje kerjaan bnyk mengular ar... azuan kalo ako pos, brape pratus kn smpi kt ko? kalo x smpi mcmner? next week ako try submit... ako bz sket ar..

Inilah sikap yang perlu anda elakkan.. jangan nak bertangguh!!!! ko tau tak dalam ko nak submit miggu depan tu, brapa ramai dah submit dulu? Rolling Eyes
ako mmg x nk tangguh amy... skolah mane bukak ari sabtu ahd.. mcmner ako nk sahkn sjil2 ako tu.. kalo ako keje ptg buleh ar lari g skolah jap amek sign.. kalo keje pg pyh ar sket. huhuuhhuh

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej   

Back to top Go down
 
segment we call 'saya bosan dgn keje saya. saya nk carik kej
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: