Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sat Aug 22, 2009 7:24 pm

First topic message reminder :

so post kali ni nk bg can kat korang tuk bgtau ape yg korg dah makn tuk berbuka n sahur hari ni....diingatkn...yg KORANG DAH MAKAN/BERCADANG NK MAKAN/DAH BELI KAT BAZAR AND YG SEANGKATAN DENGANNYA...share la ramai2...yummmmmm
Back to top Go down

AuthorMessage
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sat Aug 29, 2009 6:43 am

gelakgolek .....
nk gelak gak.....ko bukan bleh tampar aku.....
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sat Aug 29, 2009 9:00 pm

tak bek to korang gelakkan sya.... nonono nonono

Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sun Aug 30, 2009 2:37 am

pie_spekong wrote:
tak bek to korang gelakkan sya.... nonono nonono


tq pie...
ni yg syg ko ni...
hehehe
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sun Aug 30, 2009 6:16 am

pie pn gelak gak....
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sun Aug 30, 2009 11:58 am

pie gelak scara trsembnyi tuh..
aku bc post ko pn cam nk gelak gak.. gelakgolek gelakgolek
pe kes mogok lapar sbb xley mkn aym prcik cik sya oii?
and setau aku..
mogok lapar tu xmkan pepe..
ko mkan gak cmpdak..
aku da xingt pe aku brbuka 2,3 ari ni..
dmam straight 3 ari..
yg aku ingt mnum air, telan ubt, tido..
da la jmah kuih2 ckit..
arini pon xkebah lg nie.. tp ok la ckit.. bleh brgrak..
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   Sun Aug 30, 2009 3:47 pm

korg mmg xmemahami aku Sad Sad Sad
tgk la nnti...klu aku dpt mkn ayam golek tu...
aku akn hebahkn ke rakyat jelata Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ari ni aku sahur nasi + ayam msk merah + sayur campur + daging rendang
semalam aku berbuke kat umah paklong aku...
kuih2 je...tahLil...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????   

Back to top Go down
 
yuhuuuu....hari ni korang buke n sahur ape????
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: