Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU KE??   Sat Aug 22, 2009 6:50 am

First topic message reminder :

korang stuju tak klu jatuh cinta ngan bestfren sendiri???
stuju @ tidak bolos saja soalan ini...

klu aku...aku tak brape nk stuju...
bagi aku bile dh jadi bestfren mesti no hard feeling dh...
aku trase cam melanggar prinsip2 mbe kacip je klu tetibe jadi kapel...
lagi satu bile kapel ni risikonya bile break up...
klu mbe fight camnepn mesti akn berbiak smula...kire xdela mkn dalam sgt...
tapi klu kapel bile dh break up len lak jadinya..
cam aku...bile dh break up tu la bru jadi bestfren...huhuhu
Back to top Go down

AuthorMessage
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 2:30 pm

ekei47 wrote:

ape plak cik ain... buleh ape becinta dgn kaum sejenis.. tp tu dikire luar tabii..
hahahaha.... nasihat gua, find 1 and u will know other opposite sex better. hahahaa afro

ko mmg suka memberi aku ajaran sesat ekei (the red one)... aku tau opposite sex will be a better fren... aku sedar mnda ni dari aku sekolah2 lg... hehe~ dah mmg fitrah nya mcm tu... what to say... bukannya aku tak penah berkawan rapat ngn mana2 lelaki... igt aku ni baik sgt ke..? huhu~ nonono nonono nonono
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 3:10 pm

mane ade gua bg ajaran sesat... gua cume ckp bende yg btol je kn? gua cume bg kemungkinan yg ade. lbh2 pikir sndri ar...

kire lu x baik ar neh? x baik=jahat. mcm tu la ek? hurm.... hail

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 4:02 pm

kapel ngan bespren?
da baik, da xbaiknya la..
trpulang pd indvidu la..
da org slesa amek bspren dia sbg kapelnya..
da org xleh.. dia nk cari baru, baru da thrill + new exp.
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 4:08 pm

taugeh mal wrote:
pie_spekong wrote:
untuk aku, aku lebeh konsider berkapel ngan bestfren..
mcm yg posting2 atas dh ckpkan..
anda akan lebih mengenali tabiat n habit pasangan memasing sbb biasanya kalo jd besfren suma perihal, tingkahlaku, n sume2 lah pasal our besfren kita dh tahu coz their share and accept all the kelebihan n kekurangan each others..

but!!! takpe2
i'm not prefer to be bestfren for my ex-kapel if we broken nonono nonono (especially if she wanted to break)..
why?

come'on..kalu ko dh tak suke nak truskan relationship kita, just ignore me and delete me from ur life and i'll do the same thing..
apsal nak truskan pulak ngan different way of relation????.. serabut serabut
urrgghhhhh..just go away and enjoy your new life..


pie..ayat ko yg ko highlight power gler...thanx la pie..tp bende yg kite da lalui susah nak lupe la pie...jd besfren pon xsalah sebenar..nak ngan xnak je...hahhahaa...betul ckp ekei tu..

blh ker lupe bende yg dah kite lalui...hebat gler ko pie kalo ko can do it... lol! lol! lol! lol!

actually smede leh kwn blik ke tkblh it depends on how u break up n berape tegar diri itu sndri....klu break up sbb die dh khianat..u think u can accept him/her as a fren...nonono....not going to happen....tp so far best fren yg aku break up sume jdk musuh...klu jumper jer msti aku rse nk shoot jer..nseb baek msia tkde jual sniper kat pasar malam cam kat sudan...wahaha..klu tk headshot sebijik....

p/s:mase pn main peranan gak...klu dh lme mgkn dh tk rse dh perit tu...

_________________
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 9:16 pm

itu maksud aku seperti yg dikhabar oleh koji..
its depend on situation how you break up..
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 11:49 pm

ekei47 wrote:
mane ade gua bg ajaran sesat... gua cume ckp bende yg btol je kn? gua cume bg kemungkinan yg ade. lbh2 pikir sndri ar...

kire lu x baik ar neh? x baik=jahat. mcm tu la ek? hurm.... hail

lebih kurang ar... org ja selalu igt aku baik... huhu~

tak kisah la korg nk kapel ngn sapa, as long as org tu blh wat korg hepy n then kalo tak da jodoh, break up la cara elok... aku sokong gak ar kata prof tu... lain org lain cara dia... masing2... kalo suma sama ja, tak variasi la hidup... kelip2
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Tue Aug 25, 2009 12:08 am

break up care elok? ade meh? bukan kalo break up musti ade adegan nangis2 la. segment x puas ati la, ungkit menjungkit la. hahahahaa

bg gua prasaan being able to do things together is the best part of all. x kire ar as a beshfren or as a love one. ni la yg akn jd kenangan korg, bukannye kate2/ ucapn i love u, aku cinta padamu la. syg sayang syg la, i nk kawen dgn u la. x gitu? ni la part paling best kalo ade hubungan besfren konvert jd kapel. walopun kte buleh gk bende yg same dgn kapel yg bukn dr beshfren, tp keseronokkan tu x same. mcm membezekan satria neo dgn satria neo CPS. hahahaa....

p/s: korg pnah dngr ke kate yg diucapkn org jd kenangan trindah. bukn spatutnye peristiwa ke? ingt la pesan ikln mee sedaap (mknan ruji gua time prktikal dulu2). soal kate lidah boleh bohong, soal rase lidah x boleh bohong. hahahahahaha bersiul

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Tue Aug 25, 2009 12:27 am

ekei47 wrote:
break up care elok? ade meh? bukan kalo break up musti ade adegan nangis2 la. segment x puas ati la, ungkit menjungkit la. hahahahaa

bg gua prasaan being able to do things together is the best part of all. x kire ar as a beshfren or as a love one. ni la yg akn jd kenangan korg, bukannye kate2/ ucapn i love u, aku cinta padamu la. syg sayang syg la, i nk kawen dgn u la. x gitu? ni la part paling best kalo ade hubungan besfren konvert jd kapel. walopun kte buleh gk bende yg same dgn kapel yg bukn dr beshfren, tp keseronokkan tu x same. mcm membezekan satria neo dgn satria neo CPS. hahahaa....

p/s: korg pnah dngr ke kate yg diucapkn org jd kenangan trindah. bukn spatutnye peristiwa ke? ingt la pesan ikln mee sedaap (mknan ruji gua time prktikal dulu2). soal kate lidah boleh bohong, soal rase lidah x boleh bohong. hahahahahaha bersiul

tak semestinya... dah tak da jodoh, terima ja la... one day mybe kita akn berterima kasih plk sbb break up bila kita dh jumpa pasangn yg cocok buat kita... hehe..

pasal perasaan tu aku sokong... ko kwn ngn sapa pn, perasaan tu pnting... sbb tu tak suma org leh jadi bestfren kita kan... semuanya kerana perasaan.... Razz Razz Razz
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Tue Aug 25, 2009 3:30 pm

to ekei : sape kte takde break up scra baik?aku break up ngan ex aku scra baik tau...of cos la de scene nangis2...nangis sbb ati xredha nk lpskn dy pegi...tp mcm ogy ckp, mse tu pnting...skang dh genp sthun 5bln kitorg break up n aku pn tau dy de gf len tp aku dh tak kesh dah...aku sokong kate2 kau...do things together is the best part of relationship...walau ko tak ske,benci,nyampah n seangkatan ngan suma tu ngan ex ko,tp bile ko terpk kn bnda yg pernh korg wat sama2 mesti perasaan tu suma korg tak ingt...yg paling penting msti korg tak ingt yg korg tu sbnrny dh break up...

to pie : hebatla ko klu ko bley lupekan org yg pernh ko syang...melainkn ko kapel ngan dy tu tnpa perasaan...walaupn ko ditinggalkan dgn dasatnya oleh org tu tp mesti ko takkn lupekn dy py...aku sokong ogy...klu aku la,aku mmg nk jumpa sgt ngan org yg tingglkn aku tu...nk tgk sebahagia mane kehidupan dy...n klu aku jumpa...perkara 1st yg aku akn ckp....hidup lagi rupanya mamat ni.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 8:21 am

camon la beb..
yang korang masih lg nak terkenang saat bersama ngan ex korang watpe..
masing2 dh ad life sndri...life must go on beb..
kowang sibuk2 igt kt dowang, tp dowang dh bahgia ngan pasangan memasing..
yang kowang?
masih lg terbawa-bawa ngan kenangan lama..
camon..come back to reality..
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 10:50 am

hahaha....sng jer klu nk lupekn perasaan kite kat si dia..tp kenangan tu kekal selamenya...(smpai korg mati la..or sblm nyanyuk...lol)...tp plg ssh nk lupe 1st luv dow...mmg smpai skunk pn tkleh lupe perit die..wahaha

_________________
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 6:49 pm

sabo pie.. jgn emosi..
mmg la cmtu..
tp jgn smpai hangin2 cmtuh..
wat tataw suda..
mybe si dia bukan untuk anda..
mybe si dia bukan jodoh anda..
mybe Tuhan da penggnti yg lbey baik dari si dia..
cam yg trtulis kat spe pnya sig eh.. lavenda ke??
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 10:07 pm

blackko wrote:
hahaha....sng jer klu nk lupekn perasaan kite kat si dia..tp kenangan tu kekal selamenya...(smpai korg mati la..or sblm nyanyuk...lol)...tp plg ssh nk lupe 1st luv dow...mmg smpai skunk pn tkleh lupe perit die..wahaha

betol to ogy..
ia ibarat anda menyimpan kenangan itu di dalam partition C:, pada suatu masa anda lupe langsung tentang ia..tp kenangan itu masih ad di partition C:..
melainkan anda format partition C: itu ataupun hard disc kene curik..

pasal first love tak dinafikan..mmg susah mahu lupe..
seperti perasaan memiliki kereta idaman buat pertama kali..
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 10:15 pm

pie_spekong wrote:
blackko wrote:
hahaha....sng jer klu nk lupekn perasaan kite kat si dia..tp kenangan tu kekal selamenya...(smpai korg mati la..or sblm nyanyuk...lol)...tp plg ssh nk lupe 1st luv dow...mmg smpai skunk pn tkleh lupe perit die..wahaha

betol to ogy..
ia ibarat anda menyimpan kenangan itu di dalam partition C:, pada suatu masa anda lupe langsung tentang ia..tp kenangan itu masih ad di partition C:..
melainkan anda format partition C: itu ataupun hard disc kene curik..

pasal first love tak dinafikan..mmg susah mahu lupe..
seperti perasaan memiliki kereta idaman buat pertama kali..
1st love?
gua ade ke 1st true love? kalo ade pun it is very pain in the ass.
kenangan tu kekal abadi slagi hayat dikandung badan la pie. kire mcm kudis ar.
walopun da baik, parut tu still ade... x gitu?

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 10:22 pm

ekei47 wrote:
pie_spekong wrote:
blackko wrote:
hahaha....sng jer klu nk lupekn perasaan kite kat si dia..tp kenangan tu kekal selamenya...(smpai korg mati la..or sblm nyanyuk...lol)...tp plg ssh nk lupe 1st luv dow...mmg smpai skunk pn tkleh lupe perit die..wahaha

betol to ogy..
ia ibarat anda menyimpan kenangan itu di dalam partition C:, pada suatu masa anda lupe langsung tentang ia..tp kenangan itu masih ad di partition C:..
melainkan anda format partition C: itu ataupun hard disc kene curik..

pasal first love tak dinafikan..mmg susah mahu lupe..
seperti perasaan memiliki kereta idaman buat pertama kali..
1st love?
gua ade ke 1st true love? kalo ade pun it is very pain in the ass.
kenangan tu kekal abadi slagi hayat dikandung badan la pie. kire mcm kudis ar.
walopun da baik, parut tu still ade... x gitu?

pain in the ass?
1st love lu ngan gay ke bro?
hak3..

yup..tapi luka di hati lebih parah beb!!
"pernah jua ku terluka, dihiris belati tajam..
walopun rasa pedih masih mampu kumenahan..
tapi kini aku luka, erti luka perasaan..
walopun tak berdarah, bisa buat aku gundah.."
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 10:31 pm

pie_spekong wrote:
ekei47 wrote:
pie_spekong wrote:
blackko wrote:
hahaha....sng jer klu nk lupekn perasaan kite kat si dia..tp kenangan tu kekal selamenya...(smpai korg mati la..or sblm nyanyuk...lol)...tp plg ssh nk lupe 1st luv dow...mmg smpai skunk pn tkleh lupe perit die..wahaha

betol to ogy..
ia ibarat anda menyimpan kenangan itu di dalam partition C:, pada suatu masa anda lupe langsung tentang ia..tp kenangan itu masih ad di partition C:..
melainkan anda format partition C: itu ataupun hard disc kene curik..

pasal first love tak dinafikan..mmg susah mahu lupe..
seperti perasaan memiliki kereta idaman buat pertama kali..
1st love?
gua ade ke 1st true love? kalo ade pun it is very pain in the ass.
kenangan tu kekal abadi slagi hayat dikandung badan la pie. kire mcm kudis ar.
walopun da baik, parut tu still ade... x gitu?

pain in the ass?
1st love lu ngan gay ke bro?
hak3..

yup..tapi luka di hati lebih parah beb!!
"pernah jua ku terluka, dihiris belati tajam..
walopun rasa pedih masih mampu kumenahan..
tapi kini aku luka, erti luka perasaan..
walopun tak berdarah, bisa buat aku gundah.."

pain in the ass tu menyeksakn la. tu prasa dlm bhs inggeris ar.
gua normal la. psl kenape gu rs die pain in the ass tu lu jgn ar tny.
kalo gua nk crite, gua akn crite gk nnt. nnt laa....

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Wed Aug 26, 2009 11:22 pm

redha tu penting tak kisah la sesakit mana pn perasaan yg dialami...
mmg la kita go on ngn life kita, dia (ex kita) go on ngn life dia...
tp mcm yg korang kata, kenangan tu susah nk buang dari otak...
melainkan ko hantuk kepala kat dinding pai separuh pecah, tp
jgn la smpai meninggal plk kan... dosa tu bunuh diri... kasi cukup2
utk hilang ingatan dah ar... then everything finish, start back from the very beginning..
hehehe~ kenyit
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 12:09 am

sya, alang2 ko bukak topik ni aku pun nak share pengalaman aku..

dulu masa aku zaman remaja lagi aku ada sorang bestfren.. kira kamcing gila la.. dekat 4 tahun berkawan, kawan2 pun bergosip cakap kitaorg skandal. tapi sebenarnya kitaorg bestfren ja. tapi sedar tak sedar lama2 kitaorg masing2 simpan perasaan..bila tah wujud perasaan tu. yang pastinya, masa dia buat pengakuan nak convert our relationship tu aku tak tau kenapa aku rasa aku lebih sayangkan hubungan kitaorg sbg 'bestfren'.. so aku pun terpaksa tolak nak lebih dr bestfren sb aku tak sanggup kehilangan besfren aku tu.. aku rasa selamat lagi hubungan kitaorg sbg bestfren dari kapel yang tak tau mana kesudahannya..

wassalam Smile
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 1:00 am

avissawella86 amy wrote:
sya, alang2 ko bukak topik ni aku pun nak share pengalaman aku..

dulu masa aku zaman remaja lagi aku ada sorang bestfren.. kira kamcing gila la.. dekat 4 tahun berkawan, kawan2 pun bergosip cakap kitaorg skandal. tapi sebenarnya kitaorg bestfren ja. tapi sedar tak sedar lama2 kitaorg masing2 simpan perasaan..bila tah wujud perasaan tu. yang pastinya, masa dia buat pengakuan nak convert our relationship tu aku tak tau kenapa aku rasa aku lebih sayangkan hubungan kitaorg sbg 'bestfren'.. so aku pun terpaksa tolak nak lebih dr bestfren sb aku tak sanggup kehilangan besfren aku tu.. aku rasa selamat lagi hubungan kitaorg sbg bestfren dari kapel yang tak tau mana kesudahannya..

wassalam Smile

zmn remaje = zmn kegemilangan meh? gua sokong statement neh. bile da konvert jd kapel, myb prasaan tu da x same. da x fun lg org kate. heheheh... x gitu?

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 1:08 am

wahhhh.... affraid affraid
penuh dgn emosi aku tgk topic ni...inila yg kite mahu...SEMANGAT!!! cheers
papepun utk yg pernh kecewa n dikecewakan....bangunla...jangan penat utk mencintai...hehehe...

td baru je aku jumpa bestfren aku...
serta merta otak aku teringatkn forum ni...
tapi otak aku bg isyarat yg aku takkn tukar relationship kitorng as kapel walaupn dy dh byk kali nk wat camtu...
tp de bnd yg kitorang pegang sampai skarg...
if dlm mse 2thun ag masing2 still xde pasangn, dy dgn tak malunya akn dtg pinang aku...nk gelak bile pk Laughing
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 1:14 am

utk ekei lak..
mmg btul pe ko ckp...
perasaan dah tak sama klu convert2 ni...
mklumla time jd bestfren pe ko nk wat suma tak kesah...
lantak ko la...
tp bile dh jadi kapel mesti len..
dy mesti nk jaga ko...nnti ade je tak kne
klu utk laki mayb tak trase sgt...tp klu pompuan msti trase giler...
mse bestfrn ko nk ikut ko py pasal...tp mse kapel ko tak ikut mle la nk gaduh...
bile dh camtu mesti secra auto trpk...apsal mamat ni...datang bulan ke...tetibe nk marah...dlu tak macam ni... scratch
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 1:17 am

berbalik pada 'lucky' in love dengan bestfren, aku rasa tak brapa nak setuju sangat.. actually, kita lucky kalau kita in love dengan someone yang betul, tepat dan memang untuk kita... the right person.. so biarpun dia bukan besfren, tak kira siapa dia, kita tetap 'lucky' kalau dapat memiliki insan tersebut hehehe Razz apa yang penting.. hubungan tu berakhir dengan kesudahan yang baik. InsyaAllah..
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 33
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 1:23 am

lucky ke? gua x rs ape2 pun. mcm same jer. hahahaa... beshfren is beshfren, kapel is kapel ar. cume takot kte trsempit antara beshfren dgn kapel. time tu, who would u choose? best fren over love one? hahaha scratch

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 1:53 am

ekei47 wrote:
lucky ke? gua x rs ape2 pun. mcm same jer. hahahaa... beshfren is beshfren, kapel is kapel ar. cume takot kte trsempit antara beshfren dgn kapel. time tu, who would u choose? best fren over love one? hahaha scratch

tnya la hati ko siapa yg lebih ko perlukan sbg teman hidup... ur best fren or ur love one... susah2, amik ja dua2... hahaha~ setan
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Thu Aug 27, 2009 6:51 am

ain manisa wrote:
ekei47 wrote:
lucky ke? gua x rs ape2 pun. mcm same jer. hahahaa... beshfren is beshfren, kapel is kapel ar. cume takot kte trsempit antara beshfren dgn kapel. time tu, who would u choose? best fren over love one? hahaha scratch

tnya la hati ko siapa yg lebih ko perlukan sbg teman hidup... ur best fren or ur love one... susah2, amik ja dua2... hahaha~ setan

ehemm...laki2 bleh la ain..
kalo wanita??? affraid
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   

Back to top Go down
 
"I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: