Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU KE??   Sat Aug 22, 2009 6:50 am

korang stuju tak klu jatuh cinta ngan bestfren sendiri???
stuju @ tidak bolos saja soalan ini...

klu aku...aku tak brape nk stuju...
bagi aku bile dh jadi bestfren mesti no hard feeling dh...
aku trase cam melanggar prinsip2 mbe kacip je klu tetibe jadi kapel...
lagi satu bile kapel ni risikonya bile break up...
klu mbe fight camnepn mesti akn berbiak smula...kire xdela mkn dalam sgt...
tapi klu kapel bile dh break up len lak jadinya..
cam aku...bile dh break up tu la bru jadi bestfren...huhuhu
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 6:57 am

im in luv with bes fren...
gonna marry her within 3 years....
insyallah~

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 9:38 am

auw...blushing nye i..u ni adam jgn la kecoh2 kt org malu malu malu

ape yg sya ckp tu ade kebenaran tp klu btl2 terjadi mybe indah gak kot sb best fren knw u the best..mst jarang berlaku pergeseran pendapat n sbg nye kn? What a Face

tp cane lak klo best fren ko sejenis..???hahaha Suspect affraid
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 4:16 pm

fana...statement las ko tu agak tekeluar landasan separuh...delete kang delete kang... setan

sya sya sya nonono
ikot pengalaman aku dari besfren ar yang terbaik...
and masa kapel pon kapel yang berkawan...
x terlalu pada kapel yang sangat banyak bagi komitmen or bergantung pada pasangan@besfren kita tu...

masing2 pun berdikari ng cara masing2 tapi saling berkongsi...
makin lama akan jadi makin rapat sampailah masa ko da ready dari segi rohaniah untuk kawen...
kalao aku explain abes2an kompem maw makan 2-3 page so setop dulu la...

layan video ni...
spesel untuk orang yang bercinta ngan bes fren love

p/s : saja xnak letak video klip betul...pasal aku ske tgk amoi ni...

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 4:45 pm

adamoo wrote:
fana...statement las ko tu agak tekeluar landasan separuh...delete kang delete kang... setan

sya sya sya nonono
ikot pengalaman aku dari besfren ar yang terbaik...
and masa kapel pon kapel yang berkawan...
x terlalu pada kapel yang sangat banyak bagi komitmen or bergantung pada pasangan@besfren kita tu...

masing2 pun berdikari ng cara masing2 tapi saling berkongsi...
makin lama akan jadi makin rapat sampailah masa ko da ready dari segi rohaniah untuk kawen...
kalao aku explain abes2an kompem maw makan 2-3 page so setop dulu la...

layan video ni...
spesel untuk orang yang bercinta ngan bes fren love

p/s : saja xnak letak video klip betul...pasal aku ske tgk amoi ni...

aku suka statement adam yg color merah tu.. hehe~ sengih

as for me, aku rasa tgk situasi la... what type of best fren u have... ada org kira lucky dpt best fren yg sekaligus sesuai utk jadi pasangan hidup... ada org dpt best fren yg hanya blh jadi best fren... kalo lebey2 mybe leh gaduh... aku sndiri hrp dpt pasangan yg jgk merupakan my best fren which i can share everything with... tp skrg ni..... bila pikir2 balik best gak kalo ada 2 org yg berbeza... one is my best fren, one is my mr right.... malu malu
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 4:58 pm

kikiki...
bila cik ain berbicara...dia akan merah2 di bahagian pipi... gelak

nak tambah lagi pendapat aku yang panjang...
dengan cara bes fren kan...
xkesah beliau/besfren kita tu orang yang macam mana pon...
kalau kita ni betul2 la besfren dia...

mesti kita bley terima baik buruk dia...
maksud aku...kalao kita ada benda yang buruk...kita akan brubah jadi baik untuk kebaikan hubungan...vice versa dia yang berubah untuk adapt ngan keburukan kita...vice versa lagi kita ngan beliau....

masa berlalu masing2 da matang ngan hubungan and perangai masing dari celah mana sudut sekali pon...dats wut i had been tru for 7 years... love

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 5:55 pm

aku sbnrnya bkn pe...
de pngalamn di mana my ex dirampas oleh his besfren...
sbb 2 aku menENTI kapel ngn bestfren...bkn pe...ko dh tau dah pn yg kwn bek ko tu dh de kapel...iaitu AKU yg dh kwn slama spluh thun ngan mamat tu...ko nk jugk ngan dia....siap mintak2 ag pe cer???????????????
tak ley ckp lbey2 kang aku off topic di post sndiri...huhuh...

tp xpe la....aku redha...stiap yg brlaku pasti de hikmah...and...WHAT U GIVE U GET BACK!!!!!! bes bes bes bes bes

p/s bestfren aku boo...takley byg klu aku kapel ngn dy...hahaha
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 6:00 pm

adamoo wrote:
kikiki...
bila cik ain berbicara...dia akan merah2 di bahagian pipi... gelak

nak tambah lagi pendapat aku yang panjang...
dengan cara bes fren kan...
xkesah beliau/besfren kita tu orang yang macam mana pon...
kalau kita ni betul2 la besfren dia...

mesti kita bley terima baik buruk dia...
maksud aku...kalao kita ada benda yang buruk...kita akan brubah jadi baik untuk kebaikan hubungan...vice versa dia yang berubah untuk adapt ngan keburukan kita...vice versa lagi kita ngan beliau....

masa berlalu masing2 da matang ngan hubungan and perangai masing dari celah mana sudut sekali pon...dats wut i had been tru for 7 years... love

perlu ke ko nk highlight menda tu adam oii...

of course la bila kita berkawan ngn seseorang, kita kena terima org tu seadanya... not necessary ngn best fren ja... ada kwn aku penah ckp,

"bila kita berkawan ngn seseorang tu, kita tak kwn ngn dia hnya sbb kebaikan atau kelebihan yg dia ada.. tp kita kwn ngn dia sbb kelemahan yg ada pd dia jgk"

bezanya kat cni, the chemistry u have... kalo suma org leh ngam ngn kita, suma org la leh dibuat best fren... nk cari yg leh wat hati kita mudah ja rasa nk berkongsi tu pada aku tak la senang... kita leh rapat ngn ramai org, tp yg rapat di hati...... kelip2 kelip2 kelip2
Back to top Go down
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 6:16 pm

i'm lucky i'm in love with my besfren??????

lucky ke???

tp bg aku..lucky la jugak kalo in love ngan besfren dengan syarat lepas kawen... Suspect
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 6:18 pm

BaCkSpACe wrote:
korang stuju tak klu jatuh cinta ngan bestfren sendiri???
stuju @ tidak bolos saja soalan ini...

klu aku...aku tak brape nk stuju...
bagi aku bile dh jadi bestfren mesti no hard feeling dh...
aku trase cam melanggar prinsip2 mbe kacip je klu tetibe jadi kapel...
lagi satu bile kapel ni risikonya bile break up...
klu mbe fight camnepn mesti akn berbiak smula...kire xdela mkn dalam sgt...
tapi klu kapel bile dh break up len lak jadinya..
cam aku...bile dh break up tu la bru jadi bestfren...huhuhu

gaduh pon bleh berbiak ke??

kalo ko jth cinta ngan bestfren maknanya korang da kenal laa hati budi n buruk baik dieorg...tu kelebihanya
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 7:04 pm

hahaha...
yg 2 taiping error la....aku nk tulis berbaik sbnrnya...huhu...

urmm...aku kdg2 ngaku gak bnd tu...
bile kite kapel ngan bestfren sndiri automatik yg kite akn tau ati budi dy...
tp manusia2 ni kdg2 bile jd bestfren len..bile jd kapel len...
tp aku suspek la ngan adam...
i know his love story...adam..ko ingat tak dlu2 kite g pantai sambil meluahkan perasaan masing2...hehehe....
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 7:50 pm

BaCkSpACe wrote:
hahaha...
yg 2 taiping error la....aku nk tulis berbaik sbnrnya...huhu...

urmm...aku kdg2 ngaku gak bnd tu...
bile kite kapel ngan bestfren sndiri automatik yg kite akn tau ati budi dy...
tp manusia2 ni kdg2 bile jd bestfren len..bile jd kapel len...
tp aku suspek la ngan adam...
i know his love story...adam..ko ingat tak dlu2 kite g pantai sambil meluahkan perasaan masing2...hehehe....

nk muintah xleh sebab puasa...wahahhahah~

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 7:54 pm

BaCkSpACe wrote:
hahaha...
yg 2 taiping error la....aku nk tulis berbaik sbnrnya...huhu...

urmm...aku kdg2 ngaku gak bnd tu...
bile kite kapel ngan bestfren sndiri automatik yg kite akn tau ati budi dy...
tp manusia2 ni kdg2 bile jd bestfren len..bile jd kapel len...
tp aku suspek la ngan adam...
i know his love story...adam..ko ingat tak dlu2 kite g pantai sambil meluahkan perasaan masing2...hehehe....

sya..aku stuju ngan ko..hhahahaaa
ni la manusia...ni la kehidupan... Neutral Neutral Neutral Neutral
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 8:31 pm

adam : muntah je la...td pn mu dh korek idungkn malaslayan malaslayan malaslayan malaslayan

mala : tau takpe...so klu aku ne kapel ngan bestfren aku...aku akan pertimbngkn byk bnd...yg pastinya bley ke dy trime aku mcm dlu gak klu dah break up.......
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 8:46 pm

manusia ni pon bile xkapel len n bile dah kapel lain gak....so
tepuk dada tanya selera laaaa

tp saspek gak ngan adam die mari knduri ngan awek die
then aku declare kat mak aku awek die sbg menantu mak aku
tp die ilek jerr

hahaha
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 9:48 pm

boo wrote:
manusia ni pon bile xkapel len n bile dah kapel lain gak....so
tepuk dada tanya selera laaaa

tp saspek gak ngan adam die mari knduri ngan awek die
then aku declare kat mak aku awek die sbg menantu mak aku
tp die ilek jerr

hahaha

malunye saya.... malu
awak ni.... alaaa

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 10:32 pm

AHAA....best tjuk post ni....bg aku bgs klu kapel kite bestfren kite..tp tk bgs klu lpas kapel berubah...knpe org klu kapel die msti start ngn kawan dlu..adeker org kapel jmper2 trus "hi wak...kapel jom"....msti prmpn tu dgn tidak semene-menenye mendail 999...msti nk kwn dlu kn bru kite knal sket2 ngn org tuh smede ok ke tk..n klu si dia tu bestfren...lgla bgs...die lebih pham kite,tau perangai kite,kite wat riak muke cam nk melabur pn die tau ape sbnrnye dlm ati kite....die tau ape hobi n mknn feveret....tkke bgs tuh...tp klu lps kapel berubah plak cre relationship tu meaning ade somthing tk kne...so cmne nk tau???? scratch ...sng jer...take the risk n feel it urself (adam dh sukses..anda ble lg?)...renung2kn dan selamat beramal ... afro

p/s:kesimpulan tk lnsg die crikla pasangan yg pandai masak..yum2 I love you

_________________
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sat Aug 22, 2009 11:16 pm

lucky ke? ntah ar... topic ni menarik... secara peribadi, gua pun mcm lu org gk. gua nk carik carik psgn dr kalangan mmbr baik gua. tp... gua lg ske kpd konsep mencari psgn yg boleh jd best fren gu. sng ckp, gua nk develop psgn gua jd best fren gua. mmg nmpk mcm same je atau mmg same pun. tp ni care yg ako lbh prefer.

1 bende gk gua nk ingtkn kpd penchinta besfren mcm gua, ngn lu org sume. jgn sesekali lupe istilah ini, da kenal maka x cinta. bile trlalu knal sesorg tu pyh gk. the fun of knowing each other da kurang. kene konsider gk bende ni. tp, kalo lu org da bahgia, ape nk kesah kn?
janji lu org hepi sudah. x gitu?

p/s: beshfren pompuan gua je da beberape org. pening gk nk pilih weh... kalo nk konvert title dr besh fren ke awek. huhuhuhu serabut

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Sun Aug 23, 2009 6:26 am

utk suma yg meREPLY post ni...thankz a lot...dgn tidak semena2 tetibe ati aku terdetik lak nk cari pasangan dikalangan bestfren..n dgn tidak terduga aku ley ske lak lagu json mraz tu yg mmg aku akn tutp radio if aku dgr b4 ni...lucky..huhu...

utk yg len truskn post ttg tjuk ni...
klu korg de pengalamn ke OR pengalamn org len ke...
share la...

penglaman aku....aku jd bestfren dy after break up..so skarg kitorg lbey mngenali n support each other...sjak form2 mbe ngan dy...jadi frenz...kapel...bestfen...mengikut kajian yg aku wat...aku lbey ske jadi bestfern dy dr jadi kapel dy...
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 10:58 am

" isteri anda perlulah menjadi teman baik anda..tp xsemstinya teman baik anda perlu isteri anda..", Prof Dr Kamil spek
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 12:54 pm

untuk aku, aku lebeh konsider berkapel ngan bestfren..
mcm yg posting2 atas dh ckpkan..
anda akan lebih mengenali tabiat n habit pasangan memasing sbb biasanya kalo jd besfren suma perihal, tingkahlaku, n sume2 lah pasal our besfren kita dh tahu coz their share and accept all the kelebihan n kekurangan each others..

but!!! takpe2
i'm not prefer to be bestfren for my ex-kapel if we broken nonono nonono (especially if she wanted to break)..
why?
come'on..kalu ko dh tak suke nak truskan relationship kita, just ignore me and delete me from ur life and i'll do the same thing..
apsal nak truskan pulak ngan different way of relation????.. serabut serabut
urrgghhhhh..just go away and enjoy your new life..
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 1:23 pm

pie_spekong wrote:
untuk aku, aku lebeh konsider berkapel ngan bestfren..
mcm yg posting2 atas dh ckpkan..
anda akan lebih mengenali tabiat n habit pasangan memasing sbb biasanya kalo jd besfren suma perihal, tingkahlaku, n sume2 lah pasal our besfren kita dh tahu coz their share and accept all the kelebihan n kekurangan each others..

but!!! takpe2
i'm not prefer to be bestfren for my ex-kapel if we broken nonono nonono (especially if she wanted to break)..
why?
come'on..kalu ko dh tak suke nak truskan relationship kita, just ignore me and delete me from ur life and i'll do the same thing..
apsal nak truskan pulak ngan different way of relation????.. serabut serabut
urrgghhhhh..just go away and enjoy your new life..

woww!!! kalo gua la pie, xde istilah break up. gua cume laksanakn proses down grade dr kapel ke kwn balek. gua still frens dgn janda2 gua yg lps2.
hahhaaa.... after what u have been thru, could u just delete it just like that?
hahahaha....

p/s: gua x ble blah dgn statement gua sbnrnye

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 1:29 pm

pie_spekong wrote:
untuk aku, aku lebeh konsider berkapel ngan bestfren..
mcm yg posting2 atas dh ckpkan..
anda akan lebih mengenali tabiat n habit pasangan memasing sbb biasanya kalo jd besfren suma perihal, tingkahlaku, n sume2 lah pasal our besfren kita dh tahu coz their share and accept all the kelebihan n kekurangan each others..

but!!! takpe2
i'm not prefer to be bestfren for my ex-kapel if we broken nonono nonono (especially if she wanted to break)..
why?

come'on..kalu ko dh tak suke nak truskan relationship kita, just ignore me and delete me from ur life and i'll do the same thing..
apsal nak truskan pulak ngan different way of relation????.. serabut serabut
urrgghhhhh..just go away and enjoy your new life..


pie..ayat ko yg ko highlight power gler...thanx la pie..tp bende yg kite da lalui susah nak lupe la pie...jd besfren pon xsalah sebenar..nak ngan xnak je...hahhahaa...betul ckp ekei tu..

blh ker lupe bende yg dah kite lalui...hebat gler ko pie kalo ko can do it... lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 2:04 pm

tetiba aku pn nk tnya gak soalan fana sebelum ni... cmna kalo suma bestfren yg kita ada tu kaum sejenis..? hahaha~ isu ni lebih sesuai utk mereka2 yg mempunyai best fren yg berlawanan jantina la aku rasa... sbb org yg tak da best fren gitu, mybe tak berapa nk fhm da feeling... sbb dia tak penah alami kan... sengih

to pie... aku rasa blh ja ko jd kwn ngn ex ko... tak perlu smpai nk putuskan hubungan.. not necessary jadi best fren... tp still blh berkawan... aku setuju ngn ekei n mala... tak mungkin la ko leh throw away all the memories just like that... n setahu aku yg jahil ni, makin ko paksa/cuba utk lupakan org yg ko penah syg, makin kuat lagi ingatan kat dia ada la, bukan makin nk lupa... tinggal ko nk mengaku atau tipu diri sndiri ja.... hehehe~ jelir
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   Mon Aug 24, 2009 2:10 pm

ain manisa wrote:
tetiba aku pn nk tnya gak soalan fana sebelum ni... cmna kalo suma bestfren yg kita ada tu kaum sejenis..? hahaha~ isu ni sesuai utk mereka2 yg mempunyai best fren yg berlawanan jantina ja aku rasa... sbb org yg tak da best fren gitu, mybe takkan phm kot menda2 nih... sbb dia tak penah alami kan... sengih

ape plak cik ain... buleh ape becinta dgn kaum sejenis.. tp tu dikire luar tabii..
hahahaha.... nasihat gua, find 1 and u will know other opposite sex better. hahahaa afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: "I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU   

Back to top Go down
 
"I'm lucky I'm in love with my best friend" STUJU
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: