Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 the segment we call 'seriously i tak puas hati'

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 1:36 am

siyes gua x puas ati. gua mmg x puas ati kalo 1 page dlm topic hny di post oleh beberape individu yg same. kalo lain time interval (ckp melayu die ako x reti nk translate) xpe gk. ni
jarak antara post tu trlalu dkat. ape ni? bg la org lain post gak. forum ni kn utk kte kongsi same2. x gitu admin? bgus gk tindkn admin psl da delete post yg off topic. gud b**w job. kalo gua punye post of topic pun gua sndri sakjes admin delete je. hohohohoho santa
kalo nk brbls post secara lincah, PM kn ade.... nk mencarut pun yg admin kesah. xpun buleh wat kt diari sndri.

lg, gua da prasan kaum2 hawa da kurg post kt sini. gua dgn fana ade diskas. ktorg rs, ahli forum yg aktif da trlalu off topic smpi, bdk2 yg bru ni x tao nk mencelah kt mane. kene ingt gk thp penerimaan org berbeze. so consideration tu perlu ade. gua pun same gk sbnrnye... gua ckp ni psl gua trsedar dah neh. gua x nk forum ni utk segelintir org je.

kpd forumer yg terase, gua mintak maaf bnyk2 ok. psl gua sndri pun terase gk bile gua taip post neh. hahahaha... kpd admin, kalo nk ctrl+alt+del topic ni pun gua x kesah. xde hal punye. nk lock skali pun gua x kesah. kalo gua buat silap lu org sound direk jer. gua x kesah. siyes.

p/s:skrg bru gua puas ati!


afro afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 1:46 am

aku tak tau ar aku termasuk dlm senarai yg ekei ckp kat atas ni ke tak kan... hehe.. sbb seboleh mgkin aku mmg nk elak off topic... thnx ekei buka topik ni... sbb aku mmg tgh kurang berpuas hati ngn satu menda... tak lama lagi mybe aku pn sekadar jadi pemerhati ja kat forum ni... pasal admin ngn mod2 nk delete post yg tak kena-mengena tu aku tak kisah.. elok la jgk pn... tp bila sesuatu topik tu cam tgh hot gak dibincangkan, suddenly kena lock.. aku cam terbantut rasa nk berdiskusi di sini... sorry to say la... ada beberapa topik yg aku tak sempat tgk pn... apatah lagi nk menjoinkan diri... awal2 dh kena lock... mybe the same case utk new comer... mybe diorg interested ngn sesetengah topik, tp malas nk buka version baru utk topik tu... so perhati ja la post2 yg dah lepas tnpa menghantar pa2 respon...

p/s: pendapat aku ja... mybe aku sorg ja rasa gini... huhu~
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 2:17 am

wahahaha...
bagus2 ekei...
aku pun da gtaw fana kalo ada yang korang nampak off topic jangan segan dan jangan silu...
sila kan mendelete...mod memang diberi kuasa untuk buat gitu...
kalao sampai 400 lebih poshiting wat natam hape...

ain...pasal lock topik tu...
tu mmg benda yang patut...
baca je posting last and bukak ar topik baru...

cik ain kalao da biasa berforum mmg gitu caranya...
aku pon dulu masa2 mula2 blajar berforum agak stress diperlakukan sebegitu...
biasa2kan diri ye... love

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 6:06 am

aku rase salah satu sbb org baru xTERjoin bnd ni mgkin jugk bab tak ley slalu online...
aku pn terutamanya...
yela...sprti dibincangkn..tak suma org mcm kite...
papepun smoga tak ptus asa dgn usaha korg...
utk mod2 kita...wa tabik spring la krn berjaya menjalankan tugs...hehehe...

utk ekei lak...salute la sama lu....hehehe

yg atas ni kata2 aluan baru...hehe...
act aku rase tak puas ati gak ni...
tak puas ati asal kg aku ni slow nk mam***....
tensen aku ne anta byk2 kali...
Back to top Go down
lavenda9oo8
Ahli Junior
avatar

Posts : 125
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : PENANG

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 2:23 pm

bercakap pasal kurg berforum ni...aku di antara nya la...aku pn kdg2
t'off topic gk xsmpt brek la...tp xksh la sal dlete to...kalo org br bc
xda la dorg pnin...

psl kurg b'forum ni bkn pe...tenet lmbap gile...
lgpn ktorg agk bz....

byk dok ngadap asgmnt la...cuti pn dh xde...

xpuas aty...xda kot...selalu jd pmerhati je kalo tenet gile...cuma
xpuas aty kat org yg pasang wireless ni je...connection trok tol.... Suspect Suspect
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 4:23 pm

Quote :

siyes gua x puas ati. gua mmg x puas ati kalo 1 page dlm topic hny di post oleh beberape individu yg same.

kalao sampai 400 lebih poshiting wat natam hape...

series aku terasa.. Suspect
huhuhuuu
tp xpe.. aku xkesah.
aku join ni pn sbb mmbe2 ajak.
lgpon aku mmg xdak keje time tuh.
tp mmg patot la ko wt cmtuh..
sbb klo x, pe bezanya forum ni ngan FS kan?
walopn aku xaktf FS, tp dgr2 pe korg dskuz sblom ni, da belambak2 off tpik..
eh.. btol ke? scratch
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 4:28 pm

yang off topic tu da banyak didelete...
dan kami akan terus mendelete untuk kesejahteraan rakyat jelata looser

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 5:31 pm

akhirnya da sedar pun korg. hehehehe......
so, marilah berforum dgn gumbire... yossshhhh!
kalo ade slh & silap mode, sile tegur. kami sedia mndngrnye... rock

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
lavenda9oo8
Ahli Junior
avatar

Posts : 125
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : PENANG

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 5:43 pm

dh lama sdar tp tlajak gak...kalo teroff topik ke sila2 la dlete...
bg mod byk keja cket Laughing
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 5:52 pm

lavenda9oo8 wrote:
dh lama sdar tp tlajak gak...kalo teroff topik ke sila2 la dlete...
bg mod byk keja cket Laughing

butui2!!! hehe~ tetiba aku rasa nk ajak org wat jahat... pe kata kita terus off topic, biar sakit kepala otak mode ngn admin nk mendelete post2 kita... hahaha~ (jahatnya aku...) setan setan setan

p/s: ada peluang post aku nk kena delete nih... huhuhu~
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 6:24 pm

kepada ain xpayah ajak laa aku rase akan trus of topicc.. sorrii mod

camne xnak ooff topic kat sini real life aku pon slalu offf topik..

boss aku kat opis pon penim ngan aku

tp semepene ramadhan aku cobe utk berubah Suspect Suspect Suspect Suspect

kalau kiteorang xoff topik korang gak xde keje kan???? potpet potpet potpet
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 10:44 pm

Anonymouse wrote:
Quote :

siyes gua x puas ati. gua mmg x puas ati kalo 1 page dlm topic hny di post oleh beberape individu yg same.

kalao sampai 400 lebih poshiting wat natam hape...

series aku terasa.. Suspect
huhuhuuu
tp xpe.. aku xkesah.
aku join ni pn sbb mmbe2 ajak.
lgpon aku mmg xdak keje time tuh.
tp mmg patot la ko wt cmtuh..
sbb klo x, pe bezanya forum ni ngan FS kan?
walopn aku xaktf FS, tp dgr2 pe korg dskuz sblom ni, da belambak2 off tpik..
eh.. btol ke? scratch

proff...mmg topic ni ditujukan derek kat ko..tk pyh rse2...mmg ko la org nyer...hahaha aku kejam...(gelak separa setan)..brader2..n sista2...tk slah nk bersosial...tp bezakn antara forum n chat space tu penting...mcm forum yg slalu aku gi sblm ni mmg die ade stu function lain utk chatting...dipanggil chat room...n memandangkn function tuh tkde kat forum ni...(adam miskin...jgn slahkn die...wahaha..suri2)..gunekan la ape2 chat engine yg lain... renung2kn n slamat berpuase...

_________________
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 10:51 pm

blackko wrote:

proff...mmg topic ni ditujukan derek kat ko..tk pyh rse2...mmg ko la org nyer...hahaha aku kejam...(gelak separa setan)..brader2..n sista2...tk slah nk bersosial...tp bezakn antara forum n chat space tu penting...mcm forum yg slalu aku gi sblm ni mmg die ade stu function lain utk chatting...dipanggil chat room...n memandangkn function tuh tkde kat forum ni...(adam miskin...jgn slahkn die...wahaha..suri2)..gunekan la ape2 chat engine yg lain... renung2kn n slamat berpuase...

chat engine ada...aku bley je nak bukak...tapi aku rasa kalao korang nak chat bek tukar2 id ym...and kalao duk chating dalam ni sape nak posting kat topik2???haa jawab2...ahmad nawab?? setan

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sat Aug 22, 2009 11:09 pm

adamoo wrote:
blackko wrote:

proff...mmg topic ni ditujukan derek kat ko..tk pyh rse2...mmg ko la org nyer...hahaha aku kejam...(gelak separa setan)..brader2..n sista2...tk slah nk bersosial...tp bezakn antara forum n chat space tu penting...mcm forum yg slalu aku gi sblm ni mmg die ade stu function lain utk chatting...dipanggil chat room...n memandangkn function tuh tkde kat forum ni...(adam miskin...jgn slahkn die...wahaha..suri2)..gunekan la ape2 chat engine yg lain... renung2kn n slamat berpuase...

chat engine ada...aku bley je nak bukak...tapi aku rasa kalao korang nak chat bek tukar2 id ym...and kalao duk chating dalam ni sape nak posting kat topik2???haa jawab2...ahmad nawab?? setan

aku sorg la...haha peace ....lekla admin...aku tau nape ko tk wat..n forum yg aku ckp ade chat engine tu pn forum base die bkn base discussion...base die forum guide n article...n chatting function tu lebih pade QnA jer...tp aku cdgkn ko wat fucntion tuh..limited pd proff n rakan seperjuangan die...keke..bleh kurgkn kadar posting melampau btas....or ko le setkn proff leh post 5 jer 1 ari...(hahaha relek proff..gua gurau...joking2...haaha gelakgolek )

_________________
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sun Aug 23, 2009 1:54 am

gile ar ko ogy...kejam terhadap prop...dia baru je nak manja2 ngan korsmet...dulu asyek kena je...skung pun kena gak...ko tengok beliau da mengajuk da tu...pandai2 la pujuk...prop sory sebab banyak posting hang kena delete...aku rasa hang jugak gtaw aku aritu hang banyak taw and berpengalaman pasal berforum....peace peace

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Sun Aug 23, 2009 5:40 am

ogy...aku join group ko...
klu suma org chatting kite je la yg anta post...hahaha
aku tak ske sgt chatting2 ni...
bru je nk anta org tu dh tulis len...huhu...

papepn dam...aku rase elok gak klu ko wat segmen tu...
inflasi off topic...heheh
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 4:51 pm

nope...chat xleh masuk dalam forum...

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 5:01 pm

aku x puas ati ngn pak guard upsi...ade ke patut die tengking sbb aku tnya bangunan suluh budiman kt ner.. kalu proton city tau r
dh la nm bgunan tu pelik mistik plak tuh..

nape sema pak guard2 kt universiti kt m'sia ni ska tnjuk eksen ngn pljr..
nsb aku bcita2 nk jd guru bitara y thn ujian kalu x dh lm pnggil geng okul pak guard tu..
p/s: nsb die baik nsb aku x baik
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 5:11 pm

pukul jer lend..hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pok gad mmg hampeh rr mane2 pon

bajet lawa babi babi babi
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 5:40 pm

lend00 wrote:
aku x puas ati ngn pak guard upsi...ade ke patut die tengking sbb aku tnya bangunan suluh budiman kt ner.. kalu proton city tau r
dh la nm bgunan tu pelik mistik plak tuh..

nape sema pak guard2 kt universiti kt m'sia ni ska tnjuk eksen ngn pljr..
nsb aku bcita2 nk jd guru bitara y thn ujian kalu x dh lm pnggil geng okul pak guard tu..
p/s: nsb die baik nsb aku x baik

kire aku bernasib bek la len...
pak gad kat skola aku ok...
aku suh buke pintu dy buke...
aku ckp pe pn dy iakn je...
sbb dy tak paham bahasa mlayu sgt..
wat repotpn copy yg tahun lps py... Surprised
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 6:04 pm

kurang asam btoi angpa..
sapa majuk?
tenet cni slow oit!
kalah dail-up..
sbb tu aku xon..
tmbh plak nega+ujan..

bila aku gtaw aku da mnyak pnglamn tntng forum?? Shocked
jgn risau.. korg limit pon bkannya aku xleh wat papa..
hahahaha~~~ setan setan setan
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 8:06 pm

proff ktawa jahat...
jgn lpe ajar aku skali...hihihi
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Tue Aug 25, 2009 11:47 pm

ajr pe? scratch
aku pn xtaw nk wtpe klo kna limit 5 post shari..
mybe ngan slambenya aku akn wat xtaw..
hehehe~~
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Wed Aug 26, 2009 12:33 am

Anonymouse wrote:
ajr pe? scratch
aku pn xtaw nk wtpe klo kna limit 5 post shari..
mybe ngan slambenya aku akn wat xtaw..
hehehe~~

ko ajar la pape yg patut profff....
ko kn programmr...wat la pape yg ptut...
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   Wed Aug 26, 2009 10:17 am

lend00 wrote:
aku x puas ati ngn pak guard upsi...ade ke patut die tengking sbb aku tnya bangunan suluh budiman kt ner.. kalu proton city tau r
dh la nm bgunan tu pelik mistik plak tuh..

nape sema pak guard2 kt universiti kt m'sia ni ska tnjuk eksen ngn pljr..
nsb aku bcita2 nk jd guru bitara y thn ujian kalu x dh lm pnggil geng okul pak guard tu..
p/s: nsb die baik nsb aku x baik

lend cikgu dow...wahaha tk sngke siot....cayala..i salute u....

slambe lend, tkleh sbr2 dlm gini...pkul jer,bru die tau langit ngn bumi tu jauh mne. polis bantuan kat tmpt aku keje ni pn bpak kerek...siap maki2 dpn org rmai...blagak mcm polis betul siap sman2 lg...ade stu hari ni polis ni wat urin n dna test kat gate pelan...aku ngn slmbe nyer jln ah wat dono sbb test tu utk workers jer..aku bkn worker...die slmbe sound aku kte igt pngkat besa leh wat suke2 ati...aku sound blik.."dhtu ko polis bantuan bajet cam polis betul...tkyh berlagak ah..taraf ko tk lebih cam pak guard jer"...aku ckp lg "klu aku msuk polis dh tentu plg koman pn aku s inspector,ko nk aku crik ko nnti ble aku jdk polis?"...mamat tu pnye muke trus merah tahan marah....hahaha puas ati aku....cmtu jer nk ajar org kuang hajor cmni

p/s:pengajaran die "BUDI BAHASA BUDAYA KITA"...

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: the segment we call 'seriously i tak puas hati'   

Back to top Go down
 
the segment we call 'seriously i tak puas hati'
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: