Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 GAY....LESBIAN....

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: GAY....LESBIAN....   Thu Aug 20, 2009 7:48 pm

smalam aku tgk "360" sambil mkn nasi goreng pataya berairkan timun cina bertemankan 2 jejaka yg berasal dari negeri pantai timur....
tajuk yang dikupas ialah gay...
mbe2 aku ni berdiskus sesama sendiri...diorang ckp..."tak paham btul la...camne sek2 dy ley ade perasaan camtu"
aku snyap je pai la salh sorg tu ty aku...
"klu sy bg awk dua CD lu***...1 CD lu*** tu laki n laki...1 CD lu*** tu pompuan n pompuan...mane satu yg awk amik?"
aku dgn lajunya menjawab "sy tak amik dua2...tak bernafsu nk tgk"
tetiba yg sorg tu jawab "bek ngat dy...klu aku,aku amik hok tino...,tok gamak aku nk tgok hok laki...meremang sgala bulu"
kamipn ketawa.....
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:30 am

aku lupe nk wat persoalan kat situ...
aku nk highlite....
korang rase asal diorang jadi cam gitu???????
serabut pale otak aku pk.....
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:32 am

sabo boo..
kta tgu dan lihat..
pe kata sya..
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:33 am

SAPE YG JADI GITU?? PELAKON CD L#### KER OR SAPE??

DIE JADI GITU KERANA MMG KEJE DIEORG LAAA JADI PLAKON
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:36 am

sya mksudkan dak2 lam 360 tu la boo..
ke mmbe2 ko sya?
ke cm boo ckap, plakon?
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:38 am

xjelas = gharar sesuatu yg perlu dijauhkan kerana ia hampir kpd haram
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:44 am

pkai spek terang sket kasi jelas nerd
aku mksudkn manusia2 lam 360 tu la...
asal ley wujud spesis mereka ni...
pe la nafsu jadi songsang....
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:45 am

aih..
manusia mn pnah puas ngn pe yg ada..
ko jgn nk kata ku plak manusia tu sya..
ko pn manusia gak hape...
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 1:53 am

aku manusia yg bergelar insan...
len sket dr spesies ko...hahahah..
tp aku puas dgn ape yg aku ade...
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 2:11 am

kite hairan sbb kite xd prsn cmtu.. tp diorg ad prsn tu n ditmbh ngn pujukn setan laknat lgla bertmbh prsn songsang tu..nauzubillah Embarassed
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 2:16 am

mase diorang jadi camtu tak terpk ke mak bapak diorang????/
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 2:20 am

ala ad yg dpn mak bpk normal.. blkg abnormal.. np gay @ lesbian ni diharamkn?? (buleh ulang blk jwpn ust fauzi dlm 360 ritu..hehehe)
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 6:11 am

aku tak dgr btol2 tajuk ni coz aku kt kedai mkn gak waktu siaran 360 nih... nk2 lak ujan sgt lebat waktu tu, ngn suara org ramai mengganggu pendengaran aku... tp aku sempat terdengar salah seorang pelaku tu ckp lebey kurang gini la...

"sy tak pernah terfikir yg menda ni salah di sisi agama.."

aku pn cam...... pelik la jgk... tp nk kata pelik sgt... ntah la... tanda2 akhir zaman...
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 10:53 am

ni manusia akhir zaman...aku tk pelik pn ade org cmtuh sbb sekeliling aku rmai org cmtuh...90%...aku tk kte laki jer...n yg pling best kat tmpat aku keje ni...ade seorg safety supervisor bergelar imam (mmg die imam pn kat masjid sg udang)..hobi beliau mgumpul vid2 ni n letak dlm fon beliau...smpai kan die digelar tokan (tokey) sbb ble org kekurangan bhan kat die lah org bluetooth....hem yg plg best kang aku gi smyg jumaat die imam...sigh....sng ckp nobody is perfect...its up to you to control ur behavior..not depend on ur parents nor ur teacher....

p/s:cerita ini bkn direka..cerita ini cerita sebenar...dont judge a book by its cover...let this be a lesson..tkyh hypo (sori aku direct shot..aku mmg direct)

_________________
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 11:20 am

blackko wrote:
ni manusia akhir zaman...aku tk pelik pn ade org cmtuh sbb sekeliling aku rmai org cmtuh...90%...aku tk kte laki jer...n yg pling best kat tmpat aku keje ni...ade seorg safety supervisor bergelar imam (mmg die imam pn kat masjid sg udang)..hobi beliau mgumpul vid2 ni n letak dlm fon beliau...smpai kan die digelar tokan (tokey) sbb ble org kekurangan bhan kat die lah org bluetooth....hem yg plg best kang aku gi smyg jumaat die imam...sigh....sng ckp nobody is perfect...its up to you to control ur behavior..not depend on ur parents nor ur teacher....

p/s:cerita ini bkn direka..cerita ini cerita sebenar...dont judge a book by its cover...let this be a lesson..tkyh hypo (sori aku direct shot..aku mmg direct)

ayat ko tak la menyakitkan hati pn ogy... jadi aku rasa tak perlu pn sesapa nk offend... sbb ko just state menda yg btol... kalo aku ckp aku tak kisah ngn pelbagai gejala pelik2 ni, mybe ada yg anggap mcm tak amik berat hal2 berkaitan sensitiviti agama... tp hakikatnya mmg dh dinyatakan tanda2 akhir zaman tu apa... so?? mana yg masih normal ni, jadikan la panduan dan iktibar... bukan apa, takut sekarang geli , tak paham... esok2 kot terpusing ckit ja hati, kita la raja dan permaisuri utk aktiviti2 tu suma... nauzubillah... doa
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 4:57 pm

besa la zmn skrg..
diorg menilai ssuatu brlndaskn logik akal smata2..
aku tringt da skali tu aku tgk lam tb..
preka fesyen bju tu kta bju dia reka ni menutup aurat.
pdahal mmg sah2 aurat tu xtutup..
dgn belah sana sini, dgn ketatnya, dgn jrngnya..
yg xthn tuh, preka tu pon da 'aww' gitu..
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Fri Aug 21, 2009 6:07 pm

ada gak org yang jenis mmg lembut...
bukan nya aww@nyah...

mmg sifat g2...
tapi kalo ajak men bola tendang bedesup...
lagi power dari prop...

member aku lembut wakil daerah men badminton masa skolah menengah~

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Sat Aug 22, 2009 6:32 am

blackko wrote:
ni manusia akhir zaman...aku tk pelik pn ade org cmtuh sbb sekeliling aku rmai org cmtuh...90%...aku tk kte laki jer...n yg pling best kat tmpat aku keje ni...ade seorg safety supervisor bergelar imam (mmg die imam pn kat masjid sg udang)..hobi beliau mgumpul vid2 ni n letak dlm fon beliau...smpai kan die digelar tokan (tokey) sbb ble org kekurangan bhan kat die lah org bluetooth....hem yg plg best kang aku gi smyg jumaat die imam...sigh....sng ckp nobody is perfect...its up to you to control ur behavior..not depend on ur parents nor ur teacher....

p/s:cerita ini bkn direka..cerita ini cerita sebenar...dont judge a book by its cover...let this be a lesson..tkyh hypo (sori aku direct shot..aku mmg direct)



r u sure ogy????
ai...mmg tanda2 akhir zaman tul...
aku sokng ko gy...don't judge a book by its cover...
org kate ape yg diluar kdg2 tak seindah yg didlm...
erm..selisih la ain wei...
aku tak prnh nk bayang jadi lesbian...
lelaki masih ramai...huhuhuhuh
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Sat Aug 22, 2009 5:23 pm

aku pn tak penah... cuba ko g tnya org yg les / gay tu... penah ke diorg terpikir nk jadi gitu ?? aku rasa confirm jawapan yg diterima sama jgk cam ko... tak pernah pn terbayang nk suka kaum sejenis... huhu~ menda gini hanya perlu pencetus + nafsu + kurang pegangan agama... lebey kurang cam kamil kata tu la... suma leh jadi...

aku tak pasti apa yg cuba ditunjukkan ogy ngn cth imam tu... tp kalo dia (imam tu) btol insan yg mendalami n memahami agama, dekat plk jiwa dia dgn Pencipta kita, aku tak rasa dia akn wat keja gitu... dan memandangkan we cannot judge a book by its cover also, aku makin takut ngn dunia skrg... sbb susah nk cari org yg blh dipercayai... fuh
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Sat Aug 22, 2009 10:12 pm

ain manisa wrote:
aku pn tak penah... cuba ko g tnya org yg les / gay tu... penah ke diorg terpikir nk jadi gitu ?? aku rasa confirm jawapan yg diterima sama jgk cam ko... tak pernah pn terbayang nk suka kaum sejenis... huhu~ menda gini hanya perlu pencetus + nafsu + kurang pegangan agama... lebey kurang cam kamil kata tu la... suma leh jadi...

aku tak pasti apa yg cuba ditunjukkan ogy ngn cth imam tu... tp kalo dia (imam tu) btol insan yg mendalami n memahami agama, dekat plk jiwa dia dgn Pencipta kita, aku tak rasa dia akn wat keja gitu... dan memandangkan we cannot judge a book by its cover also, aku makin takut ngn dunia skrg... sbb susah nk cari org yg blh dipercayai... fuh


aku sndri pn dlu mmg tk cye...sbb die imam kan...dhtu bkn muda lg..d dekat 60 umurnye...org ckp gune mulut mmg aku tk cye..smpai stu mlm aku kne ganti mmbe aku keje lepas kul 3pg sbb ade radiography test..mmg kne wat mlm..tkle wat siang..sbb org rmai...kne plak partner ngn die...aku tgk die sdp duduk main hp..aku try dtg dr blakang...usha..mmg konfem...hahaha...dunia...mmg dh nk terbalik....klu cm aku ni lain la..mmg jahat..tp prof lg jhat..(hent*i master)....keke lol! lol!

_________________
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Mon Aug 24, 2009 12:42 am

kalo tnya kat org tuh msti dia ckap naluri dia dah mmg camtu....suka tang tu...
sstgah tu sbab kecewa dia jd cam2...
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Mon Aug 24, 2009 3:36 pm

apsal aku jgak yg jadi modal korang?
hah? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

xleh kta cmtu ikrom..
naluri, smulajadi tu kta bleh kwal..
dalam bdn kita da setol daging..
baik daging tu, baiklah kita..
buruk dging tu, bruklah kita..
itulah HATI..
lgpon mnde2 ni nfsu aje..
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Mon Aug 24, 2009 3:44 pm

Anonymouse wrote:
apsal aku jgak yg jadi modal korang?
hah? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

xleh kta cmtu ikrom..
naluri, smulajadi tu kta bleh kwal..
dalam bdn kita da setol daging..
baik daging tu, baiklah kita..
buruk dging tu, bruklah kita..
itulah HATI..
lgpon mnde2 ni nfsu aje..

oit prof. hati tu hati la. ape nk samekn dgn daging plak?
gua saspek golongn ni ade sumting wrong dgn naluri diorg. tmbh plak enviroment mmg ke arah tu. bile 2-2 cmpur mmg x leh nk tolong ar..
ni ade 1 kemusykilan. kalo pompuan tu lesbian or wat so ever, kte buleh knal kan? mcm pengkid tu sume. kalo gay plak, buleh ke detect? pikir2 kn lah. hahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Mon Aug 24, 2009 4:05 pm

mne aku taw..
aku smpaikan aje..
ni xslap aku hadis maaa..
tp xpsti la dia sbut daging ke darah ke..
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   Mon Aug 24, 2009 4:14 pm

Anonymouse wrote:
mne aku taw..
aku smpaikan aje..
ni xslap aku hadis maaa..
tp xpsti la dia sbut daging ke darah ke..

aku rse dh time kite wat konklusi topic ni sblm die lari topic....GAY is GAY...LES is LES...korg terpekik terlolong kat sni pn tkde bwk ape2 yg bgus pn...smpai ke ujung hayat dunia ni pn gay n les ni akan ade n akan membiak...doa2la korg tk terjerumus dlm aktiviti yg tk sihat tu....

p/s:sila wat konklusi...or rumusan..or hipotesis..or formula o whateva....lets end this topic.

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: GAY....LESBIAN....   

Back to top Go down
 
GAY....LESBIAN....
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: