Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 taugeh story..

Go down 
AuthorMessage
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: taugeh story..   Tue Aug 18, 2009 8:20 pm

assalamualaikum...
aku xsuke sangat nak tulis2 dairi ni..
tp xpe la..

kat sni pon xde bende gak nak cite....kwn aku pesan idup ni jgn selalu merungut..kalo merungut mcm ala2 xbersyukur..

aku kdg2 pon termerungut...aku pun ade impian

impian aku nak hidup dalam kerberkatan..biarla sedikit asalkan diberkati daripada banyak yg memudaratkan.. Neutral Neutral Neutral Neutral

kawan2 yg dikasihi..doakan aku berjaya dunia n akhirat ye..

p/s: korang tulis la diari korang,,kongsi2 fat choi..baru amarika.. afro afro afro
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: taugeh story..   Tue Aug 18, 2009 9:13 pm

hihi mala da jadi amarika...rock
bereh ar mala...
set2 teganu memang ganah sebab panda wat diari...
gimme paih takpe2

selamat berdiari ye menari

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: taugeh story..   Wed Aug 19, 2009 10:46 pm

banyak bende pelik jd...
aku pon makin pelik...pelik yg amat..hidup penuh persoalan yg nak kene selesaikan...da beberape ari projek aku xjalan..tersangkut sebab xjumpe kromosom tu....tu pasal projek...

banyak lg nak kene pk...pasal hidup..cite2..cinta...family...semua buat aku serabut tahap cipan....krdt lak xde...org kate aku sombong sebab xreply msg..tp sebenarnyer aku xde duit nak topup..hahhahhaaa..paadam muke...aku da xkisah org nak kate ape.kalo duk dengar kate org sokmo,,,bile plok org nok dengar kate ako...hahhahaahahhahaa...hidup mesti diteruskan..aku pom da xmboh merungut banyok2...
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: taugeh story..   Thu Aug 20, 2009 1:01 am

stended ar tu mala...
idop student...(yang duit dia x masuk2 lagi)

tensen lak rasa tengok member2 yang da keje rasanya kan...
dakpe2...kang ada la rejeki kita...
aku nak abes dah bulan doblas ni sengih

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: taugeh story..   Thu Aug 20, 2009 1:09 am

adamoo wrote:
stended ar tu mala...
idop student...(yang duit dia x masuk2 lagi)

tensen lak rasa tengok member2 yang da keje rasanya kan...
dakpe2...kang ada la rejeki kita...
aku nak abes dah bulan doblas ni sengih

mu sem akhir doh ek...sedap ar gtu..mu kije dulu r gni...bgs3...
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: taugeh story..   Fri Aug 21, 2009 5:02 am

takpa... pasni mala plk... hehe~ bukan suma yg tak sambung master tu dh keja... ada ja lg yg dok tanam anggur tak buah2... jelir
Back to top Go down
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: taugeh story..   Tue Sep 08, 2009 7:14 pm

harini..08/09/09

assalamualaikum semua...di sini aku dengan ikhlas hati dan merendah diri ingin memohon ampun dan maaf dari hujung kaki ke hujung kepala...harap segala semua kesalahan aku korng maafkan samaada secara langsung dan tidak langsung...

aku mintak maaf byak2 terutamanye kat hosmate aku dulu..ila,ekin,jila,haini,dahlia,alin,dayah terutamanye,emy yus jugak,ain,ann,mus,kak dd,syila,sarah cik nurul,lily,ila rumah gong datok,rai,kak long,zira,amy zaina,akmal,asiyah,adha,shira,fana,elin,sulas,syu,buat kidin(aku mintak maaf byk2 ngan ko),jo(sori jugak), korie, tipe,adam,azam,azuan,alan, kamil,ajak,ikrom,ogy, ak,aus, len,hilmi,lokman,bakri,fizi,anip,pie, dan kepada yang xtertulis name tu..aku mintak maaf byk2 jugak...

maafkan aku dari ujung rambut ke ujung kaki..

arini aku rase xbes sgt...slh silap aku yang dulu2 ngan korang maafkan aku...
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: taugeh story..   Wed Sep 09, 2009 2:13 am

taugeh mal wrote:
harini..08/09/09

assalamualaikum semua...di sini aku dengan ikhlas hati dan merendah diri ingin memohon ampun dan maaf dari hujung kaki ke hujung kepala...harap segala semua kesalahan aku korng maafkan samaada secara langsung dan tidak langsung...

aku mintak maaf byak2 terutamanye kat hosmate aku dulu..ila,ekin,jila,haini,dahlia,alin,dayah terutamanye,emy yus jugak,ain,ann,mus,kak dd,syila,sarah cik nurul,lily,ila rumah gong datok,rai,kak long,zira,amy zaina,akmal,asiyah,adha,shira,fana,elin,sulas,syu,buat kidin(aku mintak maaf byk2 ngan ko),jo(sori jugak), korie, tipe,adam,azam,azuan,alan, kamil,ajak,ikrom,ogy, ak,aus, len,hilmi,lokman,bakri,fizi,anip,pie, dan kepada yang xtertulis name tu..aku mintak maaf byk2 jugak...

maafkan aku dari ujung rambut ke ujung kaki..

arini aku rase xbes sgt...slh silap aku yang dulu2 ngan korang maafkan aku...

ko ni nape mala? lain mcm jer statement ko tu..
seriau siot bile bc balek.. rilek la... lu xde wat salah pape pun dgn gua yg mewakili fana+eling+sulas+anip. chill out okey?

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
mus
Ahli Baru
avatar

Posts : 25
Join date : 14/08/2009
Age : 31
Location : penang

PostSubject: Re: taugeh story..   Wed Sep 09, 2009 10:27 am

sedey dgr story ko.. ilek la mala.. bak kata org kesilapan demi kesilapan membawa seseorang menemui kebenaran hakiki... hehehe
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: taugeh story..   Fri Dec 11, 2009 10:20 pm


aik?
nape mu ni mala?
asam garam kehidupan la mala..
ada wat salah, ada yang memaafkan..
tak gitu?

hehehe..

thanks la sebab selalu sudi disusahkan oleh ann yang memang serabut neh..
hehehe..

peace forever!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: taugeh story..   

Back to top Go down
 
taugeh story..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Diary Aquaculturist...-
Jump to: