Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 McSyaZ's DiArY

Go down 
AuthorMessage
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: McSyaZ's DiArY   Tue Aug 18, 2009 6:12 pm

salam diari utk suma...
tak pernah umo aku wat diari ni...
tp tgk adam cambest je nulis...aku nk gok...hehehe...
memandangkan aku bru join group ni smlm so diary aku stat ari ni la ye...

18/08/2009

ari ni disbbkn galak nk mengetes celcom broadbnd yg pakej bdk skola py yg bru dibeli,aku tak tgu pai esok...balik je dr mancing dlm kul1pg aku pn mencucuk usb ala2 pndrive ni kat laptop mbe srumah aku...tekan punya tekan last2 ley lak dpt tenet...ske pai naik hormon adrenaline aku...hehehe...
br je aku bkak email dpt lak ym dr my boo...dia yg suh aku join forum ni...
aku dgn pantasnya menjoinkan diri...
pai kul4pg aku dok bork ngan proff,boo n kamil...last2 tak thn aku pn menidurkan diri...
sok pg lam kul615 aku bgn menyiapkn diri cam bese...
nk g skola tp mata rabak ag...huhu...
aku tumpang mbe aku g skola...
smpai2 skola tak byk bnd yg aku wat...
perhimpunan pagi cam bese...
1st klas aku klas f3...so aku jaga bdk pekse je...
mgu ni trial...pastu aku dpt relief...part yg plg aku nyampah skali...
kadang2 relief lagi byk dr klas...hampeh tul...
pas relief aku g mkn n trus melesapkan diri lam blk komp tuk menjenguk2 laptop baru aku...ehem33...
aku de klas so mintk 2lg mbe aku simpnkn dlu...
agpn dy ngah excted men fantasy football tu...ranking ke 4k drp 36k...
dy kate dy hebt..hahahahahhaha...aku jage pekse n ngan bangganya aku tlh menangkap sorang bdk yg cbe utk meniru bku rujukan...nk tiru xpandai lgsung....huhuhu
pai la kul130..bdk2 ni janji nk bwk aku g bank tp kete brother K lak rosak...
so trpksa la aku berjalan kaki plg ke rumah...
dh r aku balik awal...hp aku berdering aku wat xtau je...nk suh wat keje la tu...sampai2 umah pas smyang aku melenakan diri...
tak smpatpn nk mimpi, lokman dh col suh siap2...5mnt pastu tanpa mmbsuh mke aku pn g bank...hahaha..
balk dr bank trusla ke rmh...n trusla aku mngadap laptop mbe aku ni...
n menulih diary ni...
aku ngah tgu laptop aku kat fizy...
smgat sgt men bola...ish3..
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Tue Aug 18, 2009 9:27 pm

lokman???fizy???
cane watak2 gini leh ada dalam cite mu ni sya...
giahahaha....

teruskan berforum and berdiari ye....
nice start peluk

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Fri Aug 21, 2009 5:09 am

BaCkSpACe wrote:

ske pai naik hormon adrenaline aku...hehehe...
br je aku bkak email dpt lak ym dr my boo...dia yg suh aku join forum ni...
aku dgn pantasnya menjoinkan diri...
pai kul4pg aku dok bork ngan proff,boo n kamil...last2 tak thn aku pn menidurkan diri...

tiga org ni ja yg ko igt borak ngn ko sya..? huhuhu~ Sad
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Fri Aug 21, 2009 4:53 pm

sbo ain..
aku pn sbnarnya xingt la plak da ke x aku smpai pkol 4 pg tuh..
aku rs aku da blah awal gak la..
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : JaPaN

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Sat Aug 22, 2009 6:25 am

alamak...relax la ain...
mksud aku yg YM ngan aku...huhuhuhu..
soryyyyyy hail hail hail hail
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 32
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Sat Aug 22, 2009 1:08 pm

aku rs cm xde je ym ko...huhuhuhuhu seday
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Sat Aug 22, 2009 5:46 pm

me also... asal aku tak da pn address YM ko sya... huhuhu~
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   Fri Dec 11, 2009 9:59 pm

aik?takat tu je ke diary ko, sya?huhuhu..

baru je ingat nak baca2 lagik..huhuhu..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: McSyaZ's DiArY   

Back to top Go down
 
McSyaZ's DiArY
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Diary Aquaculturist...-
Jump to: