Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY

Go down 
AuthorMessage
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 3:51 pm

>> tak perlu mengandung Laughing

>> boleh kencing merata-rata Shocked

>> kejanya sama, tapi..gaji lebih confused confused

>> kedut dan boroi lambang kejantanan Embarassed

>> orang tak pandang ke dada bila bercakap ngan mereka confused

>> berbual ditelefon 30 saat sahaja.. Smile

>> boleh pakai sepasang baju dan seluar untuk cuti selama 5 hari.. Shocked

>> dipuji sebab berjaya keluarkan idea ciput.. cheers cheers cheers

>> boleh pakai seluar dalam rm9.90 sekotak (ad tiga helai lg..) bom

>> boleh pakai baju yang berkedut..

>> apa yang ada di muka semuanya orii.... Razz

>> stail rambut sama saja bertahun-tahun..kalo umor panjang mungkin sampai berdekad.. Surprised

>> boleh pakai sepasang kasut dan stoking sampai koyak.. Cool Cool

>> boleh pakai seluar pendek walopun bulu kaki macam...!!!!!! affraid

>> misai berserabut? No hallah...... Cool Cool Cool
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 3:56 pm

wahahahaha~

aku tmbah satu.

>> shelai suar dalam bleh dpkai 4x.. 1st cr btol, ps2 tkar dpan blakang, pstu tkar dlam luar(depan n blakang) gelakgolek gelakgolek
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 4:18 pm

pie_spekong wrote:
>> tak perlu mengandung Laughing

>> boleh kencing merata-rata Shocked

>> kejanya sama, tapi..gaji lebih confused confused

>> kedut dan boroi lambang kejantanan Embarassed

>> orang tak pandang ke dada bila bercakap ngan mereka confused

>> berbual ditelefon 30 saat sahaja.. Smile

>> boleh pakai sepasang baju dan seluar untuk cuti selama 5 hari.. Shocked

>> dipuji sebab berjaya keluarkan idea ciput.. cheers cheers cheers

>> boleh pakai seluar dalam rm9.90 sekotak (ad tiga helai lg..) bom

>> boleh pakai baju yang berkedut..

>> apa yang ada di muka semuanya orii.... Razz

>> stail rambut sama saja bertahun-tahun..kalo umor panjang mungkin sampai berdekad.. Surprised

>> boleh pakai sepasang kasut dan stoking sampai koyak.. Cool Cool

>> boleh pakai seluar pendek walopun bulu kaki macam...!!!!!! affraid

>> misai berserabut? No hallah...... Cool Cool Cool

wahhhh betul2 lol! lol! lol! lol! ..aku bg 10 mrkah kat pie...

_________________
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 4:22 pm

boroi tu mmg la.. tp kedut??
mnde yg kedut?
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 4:25 pm

kerand*t.. gelak
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 4:32 pm

pie_spekong wrote:
kerand*t.. gelak

lol pie...tmbh lg 5 markah....nmpk sgt la..edit sket weh....ni bkn males forum...ni forum unisex..... Embarassed Embarassed Embarassed

_________________
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Tue Aug 18, 2009 4:33 pm

my fault..my fault.. hail hail
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 12:59 am

pe la mu pie..
ckap xbrtapis.. wat malu kaum sejenis.. Razz
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 1:01 am

p.e...
apa tu...
cam lelaki yang serabut je aku baca...
x bakri langsung! looser

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 1:39 am

15 prkara tu aku wi ke student aku bace...
tergelak besr mereka...
siap request kat aku nk tgk sape hok buat tu....
feymes mu pie lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 1:40 pm

lelaki leh sedawa n kentot kuat2 [kejadian ni sokmo belaku kt uma ekei,beserta kehadiran joe mamu]
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 1:41 pm

pompuan pon bley je kalao nak...

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 2:56 pm

Anonymouse wrote:
wahahahaha~

aku tmbah satu.

>> shelai suar dalam bleh dpkai 4x.. 1st cr btol, ps2 tkar dpan blakang, pstu tkar dlam luar(depan n blakang) gelakgolek gelakgolek

adakah ko lelaki itu proff???pakai sluar dlm 4 x???
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 6:17 pm

pie anda sngt keji. keji giler..... hahahahaha... yg ko revealkan rahsia2 laki wat pe pie? foul la ko neh... tumbuk

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Wed Aug 19, 2009 11:47 pm

blackko wrote:
BaCkSpACe wrote:
off topicc......
hahahaha
padan mke ko proff....terkena gak ngan aku...keh3...
aku minat pie dlu tp hidung akupn dia xnk tgk...hampeh!!!!

WALAO....confession siot....paisey2.....LOL..pie ape lg....BG BORG CEPAT!!!!!

p/s: ROFL...LMAO Laughing Laughing

ape maksud mahkluk ROLF nagn LMAO tu incik kogi?
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Thu Aug 20, 2009 12:25 am

K
ORANG BACA LAA SURAT RASMI NI....


Suami bin Lelaki
17, Jalan Angkasa ,
24300, Kemaman
Terengganu ..

Isteri binti Perempuan
17, Jalan Angkasa ,
24300, Kemaman
Terengganu .

31 April 2006

Puan,


PERKARA : PERMOHONAN UNTUK BERPOLIGAMI

Perkara di atas adalah di rujuk.

2. Sebab utama permohonan ini di lakukan adalah kerana saya ingin melengkapkan
kuota yang telah di peruntukkan bagi saya . Buat masa ini kuota yang telah di
isi cuma satu , memandangkan masih ada 3 kekosongan , eloklah jika dapat
dipenuhi secepat mung kin . Pihak yang akan mengisi satu kekosongan ini buat
masa ini ialah Cik Hana Fazura binti Ramli yang merupakan setiausaha saya di
pejabat . Memandangkan komitmen yang beliau tunjukkan di pejabat amat baik ,
eloklah jika kita masukkan dia bersama kita di dalam organisasi keluarga kita .
Kekosongan yang selebihnya akan diisi di masa akan datang.

3. Untuk makluman pihak puan , yang sebenarnya masalah ini telah lama saya
fikirkan tetapi memandangkan poket saya yang selalu nipis , terpaksalah saya
tangguhkan dulu permohonan ini di samping kurangnye rasa keyakin an untuk
mengemukakan permohonan ini . Kini, setelah saya dapat mengeluarkan kesemua
duit pelaburan ASB saya , saya merasakan kembalinya semangat saya yang telah
hilang selama ini.

4. Permohonan ini amat setimpal kerana dengan kedudukan sekarang ia
menguntungkan kedua belah pihak dan juga pihak ketiga . Selama ini hidup kita
bahagia sebab jika tidak , manakan mung kin puan dapat menjadi seperti sekarang
. Semua yang puan miliki sudah bertambah besar. Kereta besar , rumah besar ,
rantai besar dan pakaian besar . Jika dulu potongan puan seperti gitar, kini
sudah bertukar menjadi drum. Oleh itu, sudilah kiranya dapat kita kongsi
bersama insan lain kebahagiaan kita ini.

5. Pihak puan juga dapat menikmati faedah dari kelulusan permohonan ini kerana
puan akan tetap menikmati apa yang telah puan miliki sekarang dengan waktu
bekerja lebih singkat dan sistem syif akan di perkenalkan iaitu 1 hari kerja
dan 1 hari cuti rehat . Waktu bekerja yang selebihnya akan ditampung oleh pihak
ketiga. Kebaikan yang puan akan nikmati ialah waktu rehat yang bebas kerana
dalam waktu puan bercuti, saya selaku Penyelia tidak akan memantau aktiviti
yang puan lakukan . Pada waktu itu saya cuma akan fokus kepada hasil kerja
pihak ketiga . Menguntungkan bukan?

6. Segala kerjasama dari pihak puan saya dahulukan dengan ribuan terima kasih.
Saya amat berharap pihak puan dapat meluluskan permohonan saya ini kerana
adalah lebih baik jika kita dapat berkongsi kebahagiaan kita ini bersama insan
lain. Saya harap permohonan saya ini di balas dengan senyuman penuh keikhlasan
dari pihak puan dan tandatangan puan di atas kertas yang saya lampirkan
bukannya balingan periuk nasi , pinggan-mangkuk , ketukan senduk dan
perkara-perkara yang menyukarkan pihak puan untuk melakukannya.

7. Saya harap puan sudi meluluskan permohonan ini . Hadirkanlah senyumanmu
sebagaimana ketika kita menyambut orang baru iaitu bayi kita kedalam keluarga
kita 10 tahun lepas ..... Situasinya lebih kurang sama dengan masa kini . Kita akan
menerima orang baru juga cuma bezanya ialah jika 10 tahun yang lepas kita perlu
menjaga dan membelainya dengan manja bersama tetapi kali ini, setiap urusan
penjagaan dan belaian manja akan di laksanakan oleh saya sepenuhnya.

8. Akhir kata , saya harap permohonan saya ini dapat dibalas secepat mungkin.
Semoga kita bersama-bersama dengan pihak ketiga akan dapat melaksanakan program
ini dengan jayanya.

Sekian , Terima Kasih.

"BERKORBAN DAN BERKONGSI KEBAHAGIAAN LAMBANG RUMAHTANGGA BAHAGIA"

Yang Ikhlas Memohon ,

Suami bin Lelaki
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 32
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Sat Aug 22, 2009 12:52 pm

malunye malunye malunye
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 32
Location : segmt, johor

PostSubject: AMboi2....   Sat Aug 22, 2009 12:56 pm

boo wrote:
K
ORANG BACA LAA SURAT RASMI NI....


Suami bin Lelaki
17, Jalan Angkasa ,
24300, Kemaman
Terengganu ..

Isteri binti Perempuan
17, Jalan Angkasa ,
24300, Kemaman
Terengganu .

31 April 2006

Puan,


PERKARA : PERMOHONAN UNTUK BERPOLIGAMI

Perkara di atas adalah di rujuk.

2. Sebab utama permohonan ini di lakukan adalah kerana saya ingin melengkapkan
kuota yang telah di peruntukkan bagi saya . Buat masa ini kuota yang telah di
isi cuma satu , memandangkan masih ada 3 kekosongan , eloklah jika dapat
dipenuhi secepat mung kin . Pihak yang akan mengisi satu kekosongan ini buat
masa ini ialah Cik Hana Fazura binti Ramli yang merupakan setiausaha saya di
pejabat . Memandangkan komitmen yang beliau tunjukkan di pejabat amat baik ,
eloklah jika kita masukkan dia bersama kita di dalam organisasi keluarga kita .
Kekosongan yang selebihnya akan diisi di masa akan datang.

3. Untuk makluman pihak puan , yang sebenarnya masalah ini telah lama saya
fikirkan tetapi memandangkan poket saya yang selalu nipis , terpaksalah saya
tangguhkan dulu permohonan ini di samping kurangnye rasa keyakin an untuk
mengemukakan permohonan ini . Kini, setelah saya dapat mengeluarkan kesemua
duit pelaburan ASB saya , saya merasakan kembalinya semangat saya yang telah
hilang selama ini.

4. Permohonan ini amat setimpal kerana dengan kedudukan sekarang ia
menguntungkan kedua belah pihak dan juga pihak ketiga . Selama ini hidup kita
bahagia sebab jika tidak , manakan mung kin puan dapat menjadi seperti sekarang
. Semua yang puan miliki sudah bertambah besar. Kereta besar , rumah besar ,
rantai besar dan pakaian besar . Jika dulu potongan puan seperti gitar, kini
sudah bertukar menjadi drum. Oleh itu, sudilah kiranya dapat kita kongsi
bersama insan lain kebahagiaan kita ini.

5. Pihak puan juga dapat menikmati faedah dari kelulusan permohonan ini kerana
puan akan tetap menikmati apa yang telah puan miliki sekarang dengan waktu
bekerja lebih singkat dan sistem syif akan di perkenalkan iaitu 1 hari kerja
dan 1 hari cuti rehat . Waktu bekerja yang selebihnya akan ditampung oleh pihak
ketiga. Kebaikan yang puan akan nikmati ialah waktu rehat yang bebas kerana
dalam waktu puan bercuti, saya selaku Penyelia tidak akan memantau aktiviti
yang puan lakukan . Pada waktu itu saya cuma akan fokus kepada hasil kerja
pihak ketiga . Menguntungkan bukan?

6. Segala kerjasama dari pihak puan saya dahulukan dengan ribuan terima kasih.
Saya amat berharap pihak puan dapat meluluskan permohonan saya ini kerana
adalah lebih baik jika kita dapat berkongsi kebahagiaan kita ini bersama insan
lain. Saya harap permohonan saya ini di balas dengan senyuman penuh keikhlasan
dari pihak puan dan tandatangan puan di atas kertas yang saya lampirkan
bukannya balingan periuk nasi , pinggan-mangkuk , ketukan senduk dan
perkara-perkara yang menyukarkan pihak puan untuk melakukannya.

7. Saya harap puan sudi meluluskan permohonan ini . Hadirkanlah senyumanmu
sebagaimana ketika kita menyambut orang baru iaitu bayi kita kedalam keluarga
kita 10 tahun lepas ..... Situasinya lebih kurang sama dengan masa kini . Kita akan
menerima orang baru juga cuma bezanya ialah jika 10 tahun yang lepas kita perlu
menjaga dan membelainya dengan manja bersama tetapi kali ini, setiap urusan
penjagaan dan belaian manja akan di laksanakan oleh saya sepenuhnya.

8. Akhir kata , saya harap permohonan saya ini dapat dibalas secepat mungkin.
Semoga kita bersama-bersama dengan pihak ketiga akan dapat melaksanakan program
ini dengan jayanya.

Sekian , Terima Kasih.

"BERKORBAN DAN BERKONGSI KEBAHAGIAAN LAMBANG RUMAHTANGGA BAHAGIA"

Yang Ikhlas Memohon ,

Suami bin Lelaki


amboi2.....bler sebut kuota2 kwen seronok jer lelaki...mmg ar madu tu manis tp bermadu tu pahit kalahkn hempedu......pmpn2 yg sggup bermadu tu bgus nyer aii..mmg thp kesabaran tinggi.... Smile
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Sun Aug 23, 2009 4:00 pm

Nurul Ashiq wrote:
boo wrote:
K
ORANG BACA LAA SURAT RASMI NI....


Suami bin Lelaki
17, Jalan Angkasa ,
24300, Kemaman
Terengganu ..

Isteri binti Perempuan
17, Jalan Angkasa ,
24300, Kemaman
Terengganu .

31 April 2006

Puan,


PERKARA : PERMOHONAN UNTUK BERPOLIGAMI

Perkara di atas adalah di rujuk.

2. Sebab utama permohonan ini di lakukan adalah kerana saya ingin melengkapkan
kuota yang telah di peruntukkan bagi saya . Buat masa ini kuota yang telah di
isi cuma satu , memandangkan masih ada 3 kekosongan , eloklah jika dapat
dipenuhi secepat mung kin . Pihak yang akan mengisi satu kekosongan ini buat
masa ini ialah Cik Hana Fazura binti Ramli yang merupakan setiausaha saya di
pejabat . Memandangkan komitmen yang beliau tunjukkan di pejabat amat baik ,
eloklah jika kita masukkan dia bersama kita di dalam organisasi keluarga kita .
Kekosongan yang selebihnya akan diisi di masa akan datang.

3. Untuk makluman pihak puan , yang sebenarnya masalah ini telah lama saya
fikirkan tetapi memandangkan poket saya yang selalu nipis , terpaksalah saya
tangguhkan dulu permohonan ini di samping kurangnye rasa keyakin an untuk
mengemukakan permohonan ini . Kini, setelah saya dapat mengeluarkan kesemua
duit pelaburan ASB saya , saya merasakan kembalinya semangat saya yang telah
hilang selama ini.

4. Permohonan ini amat setimpal kerana dengan kedudukan sekarang ia
menguntungkan kedua belah pihak dan juga pihak ketiga . Selama ini hidup kita
bahagia sebab jika tidak , manakan mung kin puan dapat menjadi seperti sekarang
. Semua yang puan miliki sudah bertambah besar. Kereta besar , rumah besar ,
rantai besar dan pakaian besar . Jika dulu potongan puan seperti gitar, kini
sudah bertukar menjadi drum. Oleh itu, sudilah kiranya dapat kita kongsi
bersama insan lain kebahagiaan kita ini.

5. Pihak puan juga dapat menikmati faedah dari kelulusan permohonan ini kerana
puan akan tetap menikmati apa yang telah puan miliki sekarang dengan waktu
bekerja lebih singkat dan sistem syif akan di perkenalkan iaitu 1 hari kerja
dan 1 hari cuti rehat . Waktu bekerja yang selebihnya akan ditampung oleh pihak
ketiga. Kebaikan yang puan akan nikmati ialah waktu rehat yang bebas kerana
dalam waktu puan bercuti, saya selaku Penyelia tidak akan memantau aktiviti
yang puan lakukan . Pada waktu itu saya cuma akan fokus kepada hasil kerja
pihak ketiga . Menguntungkan bukan?

6. Segala kerjasama dari pihak puan saya dahulukan dengan ribuan terima kasih.
Saya amat berharap pihak puan dapat meluluskan permohonan saya ini kerana
adalah lebih baik jika kita dapat berkongsi kebahagiaan kita ini bersama insan
lain. Saya harap permohonan saya ini di balas dengan senyuman penuh keikhlasan
dari pihak puan dan tandatangan puan di atas kertas yang saya lampirkan
bukannya balingan periuk nasi , pinggan-mangkuk , ketukan senduk dan
perkara-perkara yang menyukarkan pihak puan untuk melakukannya.

7. Saya harap puan sudi meluluskan permohonan ini . Hadirkanlah senyumanmu
sebagaimana ketika kita menyambut orang baru iaitu bayi kita kedalam keluarga
kita 10 tahun lepas ..... Situasinya lebih kurang sama dengan masa kini . Kita akan
menerima orang baru juga cuma bezanya ialah jika 10 tahun yang lepas kita perlu
menjaga dan membelainya dengan manja bersama tetapi kali ini, setiap urusan
penjagaan dan belaian manja akan di laksanakan oleh saya sepenuhnya.

8. Akhir kata , saya harap permohonan saya ini dapat dibalas secepat mungkin.
Semoga kita bersama-bersama dengan pihak ketiga akan dapat melaksanakan program
ini dengan jayanya.

Sekian , Terima Kasih.

"BERKORBAN DAN BERKONGSI KEBAHAGIAAN LAMBANG RUMAHTANGGA BAHAGIA"

Yang Ikhlas Memohon ,

Suami bin Lelaki


amboi2.....bler sebut kuota2 kwen seronok jer lelaki...mmg ar madu tu manis tp bermadu tu pahit kalahkn hempedu......pmpn2 yg sggup bermadu tu bgus nyer aii..mmg thp kesabaran tinggi.... Smile

betul...betul....betul sengih

_________________
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   Fri Aug 28, 2009 6:56 am

sapa bdk pompuan yg sokong poligami?...aku nak tgok...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY   

Back to top Go down
 
15 sebab kenapa lelaki sentiasa HAPPY
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Cerita, Gambar & Video Lucu..-
Jump to: