Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka

Go down 
AuthorMessage
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka~   Tue Aug 18, 2009 1:18 am

ngehe...
bukan main lagi korang off topik ye...
kikiki....
xpe2....
ni bukan forum yang admin and mod betul2 jaga forum....
tapi atleast kurangkan la sket...

baru x pening...nak bincang perkara yang patut2 pada topik/thread yang patut...
kalau nak bincang benda baru bley je buka topik baru.
...
[aku off topik di sini...sebab tgk thread ni agak hot tadi]

so....undian masih dibuka sengih

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:31 am

mana poll kat atas nun cam topic #1??
xleh link ke?
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:39 am

alamak..aku da decide utk tgk sndri je dulu...
nanti ar dulu...pning siot....

nk kawal batch 0508 ni pon susah...
bapak hyperatif kita ni ek...hihi

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:42 am

xpe la.. ikot ko la.
ntok ko senang..
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:52 am

adamoo wrote:
alamak..aku da decide utk tgk sndri je dulu...
nanti ar dulu...pning siot....

nk kawal batch 0508 ni pon susah...
bapak hyperatif kita ni ek...hihi

ko patut berbangga ar sbb seruan ko dgn cepatnya di sambut... hahaha~ kalo ko buka utk batch lain, mmg confirm ar ko kena lantik sorg mode dari setiap batch at least... ko pantau sekali sekala ja... kalo suma ko handle, sekali lagi aku jmpak ko confirm tak kenal... rambut suma dh hilang... hehehe~
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:54 am

ni pon baru je ilang rambut ain...
my mother in law nak tgk rambut aku kemas masa g konvo kat upsi kemarin dulu...
adesss...perit rasa kehilangan rambut....

2-3 hari lagi aku nak tutup poll~

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:56 am

ko tarah pkai nmbor bape?
ke licin berkilat bak cermin?
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 1:59 am

tapi bley plak dia kata aku x potong rambut lagi...
wakakaka....
[aku off topik]

ni aku masuk balik ni...
sakit ar jaga forum yang kecik ni...
patut la member2 kat forum besar2 ramai nak letak jawatan jadi mod~

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 2:00 am

ye la..
ingt snang ke da jwatan besar neyh?
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 2:23 am

tau tak pa... patutnya ko kena wat poll gak ar utk pilih mode forum ni adam.. ni tak, ko pakai belasah ja amik... huhu~

aku cam dh nmpk ja keputusannya nk jadi cmna... org kuat forum ramai nmpknya yg tak nak kongsi forum ni ngn batch lain... hehe~
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 2:26 am

xslap aku, mod wat ms skrng ni smntara je kan?
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 3:10 am

ntah... aku tak kisah la cmna pn... hehe~ kalo aku tak da pa2 jawatan pn aku still akn masuk memeriahkan forum selagi blh... dh tak blh esok, tak tau ar kan...

cepat2 undi bg yg masih tak mengundi..! lelong! lelong! lol!
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 3:13 am

mai mai mai beli beli beli..
dua singgit dua singgit dua singgit dua singgit~
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 10:58 am

Anonymouse wrote:
mai mai mai beli beli beli..
dua singgit dua singgit dua singgit dua singgit~

aku still rse belum sesuai utk open utk batch lain evendo mmg bgus cdgn tuh....bkn per..forum kite bru nk merangkak...so klu open kat batch lain..dorg tgk forum tunggang langgang..off topic sne sni...quadro posting....tk malu ker mode ngn admin nnti...haha...just a suggestion....

p/s: sket2 lme2 jadik bukit....jgn terjongkit sudey

_________________
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 11:01 am

cane nk vote??
sory r mode, aku agk bz bbrp bulan ni..so x smpt nk go tru the whole web nye system..
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 11:02 am

mode..forum kte still new..tngu da stabil n mantap gle br buke pd batch len k.
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 11:03 am

broken angel wrote:
cane nk vote??
sory r mode, aku agk bz bbrp bulan ni..so x smpt nk go tru the whole web nye system..

open kat post pertama topic ni...(sorry mls nk wat link)...kat situ ade poll...sila2 jgn malu2..wat mcm poll sndri

ref: ni 2nd post yg tlh di split sbb hot sgt...

_________________
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Tue Aug 18, 2009 10:46 pm

broken angel wrote:
mode..forum kte still new..tngu da stabil n mantap gle br buke pd batch len k.

beb, gua sapot cdgn lu. lbh bgus kalo dpt 69 org ni jd ahli yg aktif/ separa aktif bru kte expand ke batch lain...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Wed Aug 19, 2009 1:05 am

ekei47 wrote:
broken angel wrote:
mode..forum kte still new..tngu da stabil n mantap gle br buke pd batch len k.

beb, gua sapot cdgn lu. lbh bgus kalo dpt 69 org ni jd ahli yg aktif/ separa aktif bru kte expand ke batch lain...

yup2..
aku tgk, byk gak yg reg nick saja..
tp post kosong..
stakat letak nama ja..
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Wed Aug 19, 2009 1:06 am

ok la tu letak nama pon...
atleast diorang taw wjudnya forum ni...
x semua orang ada ekses tenet sehebat prop bersiul

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Wed Aug 19, 2009 1:31 am

adamoo wrote:
ok la tu letak nama pon...
atleast diorang taw wjudnya forum ni...
x semua orang ada ekses tenet sehebat prop bersiul

sjak bila aku da ekses tenet hebat?
aku men pn kt cc ja maaa...
singgit sejam..
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   Mon Aug 24, 2009 12:53 am

wa talak setuju untuk buka kepada batch lain....nanti kacau bilau sapa susah... desa kita perlu dijaga....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka   

Back to top Go down
 
buka untuk batch lain...stujukah??? #2 : Undian masih dibuka
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: