Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 ann ann ann lagi..('',)

Go down 
AuthorMessage
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: ann ann ann lagi..('',)   Fri Dec 11, 2009 9:56 pm


ermm..
nak tulis apa ek?
hehehe..
cuti sekolah nieh ann banyak gi window shopping je..
nak release la sume serabut2 dalam pale otak nieh selama 10 bulan di tempat orang..hahaha..

dalam cuti2 ni ann banyak dapat jemputan kahwin..kawan2ku nak kawen!!
hahaha..bahagianya hidup..
kurang la persaingan pasni..hahaha..

awal2 cuti tak dapat la nak susun schedule bagi memenuhi invitation kengkawan..senior ann pun ann tak ter'pergi'..sorry..huhuhu..distance problemo adalah satu sebab, and program terkejut tergempak pun ganggu gak..ye la, tetiba ada urusan keluarga yang wat ann pikir..'family comes first la..'..huhuhu..

setakat neh, dah hampir 10 kawan lama sekolah ann dah menukar statusidup diorang..yang ann tak bley blah tu, kenapa perlu dapat jodoh dengan puak/sek2 yang sama tempat dengan ann?huhuhu..

terasa cam tak berkembang la gene2 kengkawan ann neh..huhuhu..

tapi apa bley buat kan?jodoh pertemuan di tangan DIA..ntah2 ann pun akan terkena badi diorang tak?ooo..tidaaakkkkk!!!!!
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Mon Dec 14, 2009 12:03 pm

12/12/2009..

tarikh yang betul la kne masuk dalam diary..hahaha..buat kesekian kalinya, ann masih lagi tersilap masuk kenduri orang..but this time bukan totally salah ann laa..mama lupa nak catat alamat kenduri (sebab orang tu just bagi satu kad jer untuk satu office..)..and my beloved mama ni seorang yang terover yakin@confident..macam la anaknya yang sorg neh..hahaha..

bley plak datang ego yang menyelit; tak nak kol kawan yang tinggal berdekatan dengan lokasi kejadian..apa lagi, ann just drive to the crime scene aje..first umah, dah jumpa tuan umah..seb bek tak duduk makan lagi..tak kenal tuan umah, chow la dari situ..kua3..tapi tuan umah cam nak cover our malu, dia jemput jgak makannya..but i prefer not to..huhuhu..

second house tu selang 2 lorong je dari previous port..also same..dah turunkan passenger and looking for a suitable parking place..seb bek ann tak turun keta lagi..but berapi gak la..dah la panas menggedik tengahari tuh. .huhuhu..tapi kesabaran mengatasi segalanya..alhamdulillah..huhuhu..

DIA nak pulihkan semangat makan nasi minyak ann yang sedang merudum ni, tuan umah yang second tu gitau yang ada satu lagi kenduri kat selang tiga lorong dari umah dia..and thats the correct place that we should go..thank GOD la..kalau tak jumpa buat kali ketiga, for sure ann gi meronggeng makan kat food court..ayu maa dengan baju kebaya yang selama ni ann tak prnah pakai..hahahaha..cam nak masuk pertandingan ratu kebaya la plak..hua3..

what ever pun, dah selamat pergi and selamat makan..lepas la gak hajat nak melantak nasi minyak pengantin..hehehe..debaran menanti untuk 2 minggu lagi..ada 3 jemputan kawan2 lama yang ingin melangsungkan perkahwinan masing2..as i said before, the more the merrier..right?hahahaha..kurang la competition buat budak kecik nieh..hahahaha..
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Wed Dec 16, 2009 1:05 pm

16/12/1009

adik ann dapat surat gi PLKN..so, she's the only one among us that has been selected to join that 'ala-army-training' program..hehehe..besides, ann jugak la yang kne jadi PA nyer..tolong isikan apa yang perlu dalam borang tu..dah la ann ni paling lemah ngan mengisik borang2..but, just for my sister ku turutkan jua..huhuhu..

then, as usual ann online sambil ber'chatting' ngan kengkawan lama..diorang tak caye siottt yang ann ni dah lain dari yang lain..just tak sampai perubahan tahap dewa lagi la..and of course lum lagik sampai bertukar jadi alien workshop..hahaha..

tarikh2 yang ann kne alert bertumpu pada last week of dec 2009 and early jan 2010..latest news yang ann dapat ialah member sebilik masa high school nak tukar status jadik tunangan orang..hehehe..baru je dapat confirmation tadi..kalau la dapat pegi, mesti best..ye la, dulu kitorang ni digelar 'kembar siam yang tak seiras'..selalu exchange kelas..time sejarah la paling best..cikgu panggil ann, tapi yang gi depan kawan ann tuh..hahaha..seb bek member2 kelas kitorang sporting..hahaha..mmg xleh lpe la insiden nakal ann tuh..menjadi lak tu..hahaha..

ann tengah excited tunggu abang posmen ni..ye la, surat chenta ann lum sampai2 lagi ni..kesabaran lak semakin menipis..huhuhu..just can hold on the 'harapan palsu' je la for now..huhuhu..itu je yang termampu skrg neh..

cuti2 malaysia ni ann nak try something new..benda2 yang ann tak penah terpikir nak wat..jeng3..cari pengalaman..tapi, nak watpe eh?hehehe..
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Thu Dec 17, 2009 10:03 am

uih... balik2 aku nmpak nama ko je ann yg dok reply dlam forum neyh..
huhuhu~~~
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Thu Dec 17, 2009 1:10 pm

ate..dah nama pun tgh free..baru le de masa nak nengok sumer post2 kat sini..hahaha..
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Thu Dec 17, 2009 1:43 pm

assalamualaikum my dearie fren... glad to see u updating in here... so that i know lil bit bout ur progress...
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Sat Dec 19, 2009 2:53 pm

ooo..
tgh pree la skarang ekk..
ptot la rajin ja nmpak muka..
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Sat Dec 19, 2009 8:41 pm

19/12/2009..

masuk ari ke2 tahun hijrah yang baru..perhaps ann ley be better than my old self..hehehe..

azam tahun baru neh, ann nak usaha sekuat mungkin untuk merealisasikan tiga aim dalam hidup..lunaskan hutang time blaja untuk tahun neh secepat mungkin, prepare some asset in future, also try to be a very nice person..hehehe..

camne nak jadi nice?ala, ann just nak jadi sorang budak kecik yang ley control temper, be more tolerate person, polite girl also always be honest towards myself..hehehe..yang lain tu dah ley training dari awal, but to be a polite and nice little girl tu maybe slow sket la server-nyer..hehehe..but i'll try..huhuhu..

kalau boley, dapat realisasikan satu dari aim tu pun dah buat ann bangga seumur idup..hehehe..at last, ann cuba gak grab that aim..kan?hehehe..

azam baru untuk tahun baru sentiasa la berubah untuk diri ann..but there's still something yang ann selalu nak buat; eventhough susah sangat nak jadikan ia sebagai satu kenyataan..hehehe..

just hope and pray je la..usaha tu memang ada, just istiqamah atau tak je la..hehehe..
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Wed Dec 30, 2009 6:51 pm



tahun 2009 dah nak habis..2010 lak makin melebarkan senyuman..huhuhu..usia makin bertambah..tapi..???

huhuhu..

jam sentiasa berdetik..saat..minit..jam..hari berganti hari..bulan beralih bulan..tahun bertambah lagi..usia pun makin tua, hayat pun mestilah makin pendek..kan?..huhuhu..

bila nak matured?matang dalam segala hal..pemikiran..cara hidup..huhhuuu..tapi sometimes i rather choose to be a baby all over the time..orang suap makan, bagi mandi..belikan mainan..tolong tidurkan..and the most important things is never ever anybody will blame us for what ever happened in our life..huhuhu..senang citer, sume feeling tu dipertanggungjawabkan ke atas orang lain..nak buat dosa pun, mampu ke?hehehehe..kecik lagi maa..nak bergosip pun takleh, apatah lagi nak gusti ngan orang?hahahaha..

usia makin tua..so do the way i think..selalu mengharapkan satu keberjayaan untuk berubah menjadi lebih matang dari dulu..but i always failed..so childish..sampaikan nak tentukan my own life path pun masih memerlukan banyak masa..always dulukan orang lain..huhuhu..isn't that a good behaviour?or not?huhuhuh..entah..

tahun baru, azam kena la diperbaharui..yang masih in the pending mode, kena la update kan..kalau x, sia2 la buat azam tu before this..kan3??

so..wishing me to be a very good girl..very obidient child and the most important is i want to be 'tabah+patient+sincere' - girl+young woman better than before..huhuhu..

happy new year and may happines always be at my side..hehehehe..
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   Thu Dec 31, 2009 1:23 am

apa agaknya azam tahun baru azamo... Razz

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Sponsored content




PostSubject: Re: ann ann ann lagi..('',)   

Back to top Go down
 
ann ann ann lagi..('',)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Diary Aquaculturist...-
Jump to: