Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!

Go down 
AuthorMessage
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!   Sun Nov 22, 2009 7:22 pm

aku sekadar berkongsi secebis karangan..selamat membaca suma,
(sori dam, pakai tajuk mung..)

Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!   Sun Nov 22, 2009 10:45 pm

ni karangan ko ke pie masa skola rendah dulu?....haha...
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 32
Location : terengganu

PostSubject: Re: KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!   Mon Nov 23, 2009 1:51 pm

wahahahaha...kelakar nak mampos gelakgolek

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 32
Location : pahang

PostSubject: Re: KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!   Mon Nov 30, 2009 11:56 am

pergh...tringat ms skolah rndah dlu slalu slh eja KERBAU jd KERABAU nsb baik aku x tulis KUBA..last2 kn lmpang sbijik ngn ckgu sbb benak~
sbb lempangan ckgu tu la skg ni dh krg benak..trima ksh ckgu... !
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!   Fri Dec 11, 2009 8:39 pm

karangan?best la karangan tuh, p.e...hahaha..
sakit perut ann gelak..anak murid ko ke p.e.?

ann masa sekolah jarang la kena tegur dengan cikgu kalau bab2 karangan neh..ann selalu kena remind jangan tulis panjang sangat je karangan time tuh..hahaha..

bagi ann budak tu ada bakat untuk jadi journalist..hehehe..just kne banyak bimbingan dari sudut grammar and spelling..hehehe..

len..tak sia2 ko kne dengan cikgu skolah dulu kan?sebabnya ko pun maybe akan face benda yang sama nanti..ko kan bakal cikgu?hahahaha..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!   

Back to top Go down
 
KARANGAN YANG GOTHIC II!!!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Cerita, Gambar & Video Lucu..-
Jump to: