Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 how to win a guy/girl within 7 days??

Go down 
AuthorMessage
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: how to win a guy/girl within 7 days??   Fri Nov 13, 2009 11:44 pm

ok, aku skrg ni ada training... so ada sorg instructor ni hari2 bg topik yg mmg buat kelas jadi havoc... aku teringin gak la nk tau ada tak sesapa yg mybe talented utk mengorat org yg anda minati dlm masa 7 hari... sila2 la memberi idea ya... kot2 ada mmbe kita leh guna...
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Fri Nov 13, 2009 11:49 pm

win a guy/girl in 7 days? easy come easy go.
kalo laki senang jer... bg ape yg ade dlm mindset diorg. gua rs, x smpi sminggu da dpt da...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 1:12 pm

kalo how nak win ni aku xtau ar.. tapi kalo how to lose a girl in 7 days aku tau
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 6:01 pm

hari 1: cakap
hari 2: I
hari 3: luv
hari 4: u
hari 5: from
hari 6: my
hari 7: heart
hari 8: kawen..
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 11:18 pm

kalo laki la....kalo dah kenal kan....antar la org merisik...pastu meminang plak... pastu dpt la...x smpai 7 hari kan.....btol ke ni...
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 11:19 pm

aku bru balik tgk movie "pisau cukur". dlm movie ni fazura ngan maya karin bleh x sngaje t'pikat ngan detektif (aoran aziz) n faqir (redza minhat) dlm tempoh xsmpai seminggu pon

yg aku nmpak, dua lelaki ni x try hard, be themselves, caring, ada sense of humor sket, and being protective kt girls dua org ni. xde ar nak try tekel gle2. aku setuju lelaki jgn asyik wat lawak bodoh mse nak amik ati pmpuan. cmtu last2 lelaki tu sndri nmpak bodoh

korg kne tgk weh cite ni. very nice movie..
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 11:29 pm

tp kalo wat sume perkara yg di atas x sume pompuan bleh dipikat...
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 11:40 pm

point plg jelas.. jadik diri sndri..
kalo pmpuan tu t'pikat, maknenye dia suka kita sbb diri kita sndri..

xgune gak kite nak belakon @ pretend kite ni org yg cool, perfect sume.. semate2 nk pmpuan tu t'pikat kt kite
cmtu nti, btol ke dia suke kite sbb kite??
nti, bleh ke dia trime kalo dah tau kekurangan kite??

satu dialog dlm babak movie ni yg aku ingat lg, bunyik dia cmni..;


bella (maya karin) : eh xkan awk nak saya nmpak bodoh depan dia (lelaki lain)?
faqir (redza ) : habis tu, kalo kite x jadik bodoh dn diri sndri didepan org yg kite sayang, depan sape lagi?

see?? fikir2 kan..
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 32
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sat Nov 14, 2009 11:45 pm


  1. amik hati
  2. caring
  3. friendly
  4. sopan santun (lelaki pun kena bersopan ok)
  5. ikhlas
  6. jujur (jangan sesekali menipu walau apa pun pasal diri, kalau kantoi x sampai sehari dah kena reject)
  7. sporting
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sun Nov 15, 2009 1:04 am

nk memenangi hati seseorg dlm 7 hari? x mustahil... tp bg gua la kn, xde cbrn la kalo within 7 hari da dpt... kire mcm 1,2,3. bile kte bersusah pyh dpt kn si dia, pyh la gk kte nk lps ln die kn? hehehe

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
terataibaiduri
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 13
Join date : 08/09/2009
Age : 71

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sun Nov 15, 2009 4:08 am

ekei47 wrote:
nk memenangi hati seseorg dlm 7 hari? x mustahil... tp bg gua la kn, xde cbrn la kalo within 7 hari da dpt... kire mcm 1,2,3. bile kte bersusah pyh dpt kn si dia, pyh la gk kte nk lps ln die kn? hehehe


wekekeke tu cm ayt loser je dude...hahaha xpe, 7 tahun pn xde hal la
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sun Nov 15, 2009 10:44 pm

terataibaiduri wrote:
ekei47 wrote:
nk memenangi hati seseorg dlm 7 hari? x mustahil... tp bg gua la kn, xde cbrn la kalo within 7 hari da dpt... kire mcm 1,2,3. bile kte bersusah pyh dpt kn si dia, pyh la gk kte nk lps ln die kn? hehehe


wekekeke tu cm ayt loser je dude...hahaha xpe, 7 tahun pn xde hal la
ekei.. aku xleh nk saport ko.. sbb ayt ko tu mmg cam si teratai ckap.. hahahha~~~
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sun Nov 15, 2009 10:54 pm

baguih la hampa ni... semuanya jawapan yg straight.. hehe~ ni aku share ckit apa kata budak2 laki dlm kelas yg aku ikut tu...

--> ada yg kata nk p nyanyi lagu "one in a million" kt tepi tingkap bilik budak pompuan tu... tp tak sure what the next step..

--> cadangan lain.. mintak kurangkan lagi tempoh supaya jadi 3 jam ja... cara ni memerlukan team work... suh kwn2 pakai topeng, kaco dak pompuan tu, then dia pn p la selamatkan minah ni... menurut dia, teknik ni sentiasa berkesan dari filem2 yg dia tgk...

--> ada jgk yg nk berlakon konon2 ter 'bumping' into each other... pastu mula la borak2 n etc... as usual...

apa kata korang??
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sun Nov 15, 2009 11:27 pm

pd pndpat aku la..
pikat dalam masa 7 ari tu cam susah aje nk dpat..
mybe la da yg sangkut.. tp tahan ke?
bpe lama leh tahan hbngan tuh?? staun?
cam instant sangat..
TAPI... kalo pas sangkut tu disulami ngan lain2 tndakan yg membuatkan si dia makin sayang, cinta makin menebal..
tu bleh sampai jinjang pelamin tuh...

azwan mana azwan?? dia kawen aram aku xtaw...
azwan.. mu tekel ayu bukan ke lam masa 7 ari?? hehhehe~~~
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Sun Nov 15, 2009 11:54 pm

terataibaiduri wrote:
ekei47 wrote:
nk memenangi hati seseorg dlm 7 hari? x mustahil... tp bg gua la kn, xde cbrn la kalo within 7 hari da dpt... kire mcm 1,2,3. bile kte bersusah pyh dpt kn si dia, pyh la gk kte nk lps ln die kn? hehehe


wekekeke tu cm ayt loser je dude...hahaha xpe, 7 tahun pn xde hal la

dem u dude. ni konfession of a looser neh. hahahaa

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   Fri Nov 20, 2009 11:31 pm

avissawella86 amy wrote:

  1. amik hati
  2. caring
  3. friendly
  4. sopan santun (lelaki pun kena bersopan ok)
  5. ikhlas
  6. jujur (jangan sesekali menipu walau apa pun pasal diri, kalau kantoi x sampai sehari dah kena reject)
  7. sporting

jwpn muktamad ke ni amy? kompom bleh dpt 7 ari? bleh try ni..hehehe

tp slalunye sng dapat, sng lepas. penin.. hahaha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: how to win a guy/girl within 7 days??   

Back to top Go down
 
how to win a guy/girl within 7 days??
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: