Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Fri Oct 30, 2009 1:12 am

First topic message reminder :

Assalamualaikum w.b.t.

persoalan ni tmbul dlm benak pkirn ak ms bks jnda ak (siti nurhaliza) kwin ngn datuk k.. prsln ni jdi mkin bertmbh menanah dlm otak ak ble akak ak kwin n laki die tu pn umur jauh 6-7 taun dr umr die, 2-2 abg ipr ak mmpyai umr yg agk jauh dr umr akak2 ak.. so smkin ari smkin bertmbh galak ak berpkir bnde alah ni dan ingin mncri jwpn sjati.. mybe ahli yg berhormat sklian bleh mgutarakn pndpt n kpstian..
Back to top Go down

AuthorMessage
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sat Oct 31, 2009 7:44 pm

wow..sungguh matang budak2 aqua..adeei laa xreti aku nak campor bab2 matang..maklum laa aku xmatang..hahaha
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sat Oct 31, 2009 8:46 pm

boo wrote:
wow..sungguh matang budak2 aqua..adeei laa xreti aku nak campor bab2 matang..maklum laa aku xmatang..hahaha

kalu kori aku rasa y matang lg hanyalah saham beliau sj.. smada saham ASN, ASB, Felda, @ Genting
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sat Oct 31, 2009 8:58 pm

nop public mutual..hahaha

matang xmatang tengok laa bile hadapi masalah tau laa korangg..hahaha

korang sume intelektual kan??so leh berpk dngan bijasana dan bijakssini

bila dah ade maslah+tekanan kiri kanan+f=ma+daya geseran+surface tensionn

rasionalkah anda? adakah anda sematang ini???????renung2kan dan selamat bermating
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 32
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 12:31 am

aku rasa boring kt forum ni ler........
matang sgt bdknyer........
aku rase baik gi forum lain ler.......
hahahaha........................
aku memg tak matang lg......
aku ngaku.........dan aku boring ngn sesetengah pihak yg tau nk sound org tp tk trima kalo kna sound.....
aku kalo nk sound boleh ptus member dibuatnyer.......
dan aku tk kesah pn kalo jd cm tu sbb org cm tu tk ade kena mengena lgsg ngn idup aku....................
tu yg aku slalu wt lawak sbb xnk org lain trase....tp kalo diri tu bgus sgt nk sound org jer..........korg leh pgi mati.......(ini takde kna mengena ngn prkara di atas di dlm topik yg sama)
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 1:21 am

aku pon xmatang hensem..aku ngaku..hahaha
ade geng gok aku...biasa laa manusia hensem xsemua leh trima kritikan...hahaha
arsengal kan menang jgn tensen2...haha
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 1:26 am

gua pun rs gua x matang lg. dlm peringkat pra matang la neh. mmbr2 sebaya gua da sibuk2 kumpul duit nk kawin, gua still enjoy mcm ms blaja kt UMT dulu. still rs mcm umo 17/18 thn. hahaha...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 1:41 am

sorang lagi xmatang...haha..aku xsempat enjoy rrr..pnat gle keje..membina kerjaya. diluar bidang...sape2 xberminat ngan aku ker?aku da kire berumur gak ni(walaupon tue setahun jer)..hahah..berminat contact laa 019-3760940..aku bkn lelaki jauh berumur tp dekat berumurr
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 32
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 1:51 am

aku agak tensyen sbb td aku gi kuar ramai2......
kna lak awek yg aku suke kuar skali......
tp tu tk kesah.....tp aku trkantoi lak mata aku merah cm menangis.....
nsb baik dia care kt aku dn trus tanya aku kalo ade mslh....
jwpnnyer memg ada mslh........
brbagai2 aku citer kt die.........
siap citer yg bpak aku nk dtk kl esok.....
aku ngn selamba ajak dia jumpa mak bpak aku esok.....
jwpnnyer adalah ya......
ake sronok tp lupa lak yg dia kna pindah esok....
so niat aku nk knalkn dia kt mak bapak aku trgndala ler.....
ni yg aku tension ni....sbb lpas ni aku rase cm xleh jumpa dia lg jer......
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 1:57 am

kamo la ensem.. muke ganas tp ati jambu... adoyai... x boni de lima ar mcm ni..

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 32
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 2:03 am

ganas2 lelaki tetap lmbut di tgn wanita (gay lain citer)
tp bkn muka aku mcm bdk baik ker.....mane ada ganas.....
kalo tk cm mane diorg brani nk tgor aku....
tp masa kuar td memg dia prasan ler yg aku lain skit sbb tgok aku x havoc sgt....
dh lama skit bru ler aku aktif skit................
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 2:11 am

pttla abg ensem marah2..ad cite sdih rupenye..relaks la ensem, topik dlm perbincangan umum ni mmg kte bg buah pkran scra skematik skit, tu yg ap unsur2 ilmiah tu..kt borak kosong xpe leh bg ap2 jnis bhase pn xkesah.. Smile
klau jodoh xkemane.. klau die ske ko wlpn umur xjauh beze ak kmbli pd ko gak..ceh jiwang ayat (xmo off topik)
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 3:29 am

ilek rr ensem usaha tangga keajyaan pe..final year projct leh lepas xkan awek xleh kot....haha..mane hensem aku kenal yg xpenah ngaku kalah??????????
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 32
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Sun Nov 01, 2009 11:17 am

bkn mngaku kalah.....cuma aku antra dilema antara awek ngn member.....
tu yg tgah poning ni.......final year project memg cm sial....siap leh tangguh lg..
ni sume Prof Anuar punyer psal......
aku jumaat ni ada intrview kt Kelana Jaya....sape2 tau jln kt sane tak? aku memg xtau.......
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Fri Nov 13, 2009 11:21 pm

bg aku, aku pn prefer lelaki yg agak jauh berumur dari aku... tp yg muda atau sebaya pn aku tak kisah selagi kematangan dia mengatasi kematangan aku... so aku tak la nmpk cam menguasai keadaan kan... cuma setakat ni aku tak jumpa lg sesapa yg sebaya atau beza takat setahun yg kelihatannya lebih matured dari aku...

matang tu lak menda yg subjektif... matang tak semestinya kena serius sepanjang masa, skema n so on... aku setuju cam kori ckp, tgk dari cara dia atasi sesuatu masalah tu cmna... waktu lain nk main2 ka hapa lantak la... aku ok ja yg tu... sbb aku tak berapa kenan gak kalo serius sgt... bila perlu ja dah la kan...

tu la pendapat aku pasal menda ni...
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   Fri Dec 11, 2009 8:34 pm

usia tak melambangkan kematangan seseorang..kan3?
bagi ann golongan yang memilih pasangan lebih tua/berumur tu maybe dia rasa dirinya perlukan pasangan yang boleh nak bimbing dia untuk life..
bagi kumpulan yang cenderung pilih lelaki/pasangan muda dari dirinya tu maybe they need someone yang childish, yang boleh dijadikan tempat nak bermanja..hehehe..

ann tak nak komen banyak..ann for sure akan pilih someone yang seems more mature from me..hehehe..ann kan kanak2 riang?hahahaha..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??   

Back to top Go down
 
Betul ke kebanyakan org pmpn suka laki yg jauh lbh berumur dr die??
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: