Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009

Go down 
AuthorMessage
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009   Wed Oct 07, 2009 6:25 pm



betul ke orang pukul dia?

atau dia upah orang..!?

~~~~~~~~~~~~~~

aku tengok berita TV3 masa malam penamaan calon tu.., elok aje dia.. lepas kena pukul tu.. masuk tempat penamaan tu.. dan kene interview..!

katanya - inilah budaya samseng PAS.. dan penyokong2 PR.

alih2.. esok baca akhbar - eh.. dah masuk sepital.. ? dah kene pakai bracket leher?

well.., kalau orang kampung boleh laa kau tipu!! bracket leher tu hanya di pakai kalau leher kau patah atau terseliuh.. kalau luka kena tumbuk... seperti yg di kata .. takde nya sampai kene pakai bracket leher.

tak abis2 lagi menipu.. , udah la dulu tipu konon ada MBA tapi kantoi.. ! orang check2 tengok - laa paslu rupanya..! MBA tipu! terbang punya..!! (baca sini)

haih.. macam mana nak menang ni.? asik guna formula lama ni?

sempat pulak kira.. ada 9 orang pukul saya..!

masa kena pukul tak terasa sakit.. tiba2 lepas penamaan calon.. lepas tunjuk muka kt semua pemimpin2 umno.., terus lah sakit tu datang..! cantik timing dia kan?

sempat utk tv3 cover utk Buletin Utama..

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumms.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009   Wed Oct 07, 2009 7:07 pm

adoyai..?? Shocked
selang shari saja dah parah camtuh??
xlogik la sbb time kat balai, okey saja.. xdak pon nmpak leher terkehel ke ape ke..
alih2 da pkai menatang tuh???
hmm.. no comment la klo btoi camtuh... bersiul
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009   Wed Oct 07, 2009 9:36 pm

tapi yg bestnye, leher dh kne bracket pon bleh best lg bg ulasan kt tv tu.. hehehe. besa ar.. da org kate, sape yg t'libat ngan politik ni, tgn ngan ati tu mmg kompom kan kotor..
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009   Wed Oct 07, 2009 9:52 pm

tb, radio suma dia pegang..
bleh la..
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009   Fri Oct 09, 2009 1:52 am

kalau die...
betul : semoga Allah bg hidayah pd org yg pukul die utk tidak amalkn budaya liar ni lg..

salah: semoga Allah bg hidayah pd die utk bertaubat n tidak wt kje2 tipu ni lg..

aminnnnn!!!!!!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009   

Back to top Go down
 
PRK N31 : Anugerah Bintang Popular 2009
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Politik-
Jump to: